Antena Meniu Search
x

Video "Striga după ajutor, urla: Hoțul! Ajutor!" Femeie omorâtă cu o cărămidă în propria casă, la Timișoara, de un tâlhar care a vrut să o jefuiască

Crimă oribilă seara trecută într-un bloc din Timişoara. O femeie de 77 de ani a fost lovită cu o cărămidă în cap de un hoţ care a intrat peste ea în casă cu scopul de a o tâhări. Vecinii au auzit strigătele disperate de ajutor ale femeii şi au sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva. Vă avertizăm, urmeză imaginii şi detalii cu un puternic impact emoţional.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 16.08.2023, 08:23

Vezi și

Femeia, de 77 de ani, era singură în apartament în momentul în care atacatorul a intrat peste ea în casă şi a lovit-o nemilos cu o cărămidă în cap. În timp ce victima era prăbuşită la pământ, agresorul îşi îndeplinea scopul pentru care intrase, de fapt, peste femeie. A pus ochii pe mai multe lucruri de valoare din casă şi le-a îndesat mai apoi în rucsac. Cu ultimele puteri, femeia s-a ridicat şi s-a luptat cu hoţul în holul locuinţei sale. La un moment dat, a reuşit chiar să întredeschidă uşa apartamentului şi să scoată un ultim strigăt de ajutor. Vecinii, înspăimântaţi, au sunat imediat la 112.

Nepoata victimei: Ea e reuşit să deschidă uşa, a căzut în prag. A strigat ajutor. Hoţ în casă! Și zis: chemaţi salvarea. Toţi vecinii au ieşit că au auzit-o cum a urlat. Au sunat la salvare și la poliţie. 

Vecin: Eu am primit nişte bătăi putenice în uşă şi vecina a strigat să mă duc că vecina e cu probleme. Şi când m-am dus sus era plină de sânge. Nu am intrat înăuntru că era sânge şi trebuie să vină poliţia şi atâta spunea: Ajutor, Ajutor! Hoţul! Şi atât, asta a fost tot. Femeia nu a mai vorbit. 

Femeia atacată în propria casă fost găsită într-o baltă de sânge. A murit în drum spre spital

Pe acelaşi subiect

Medicii sosiţi la faţa locului au găsit-o pe femeie într-o baltă de sânge. Au încercat să o resusciteze, însă a murit în drum spre spital. Atacatorul a fost găsit de către poliţişti în locuinţa femeii. Acestuia i s-ar fi făcut rău chiar în timpul jafului. Bărbatul era atât de beat, încât a intrat în comă alcoolică şi s-a prăbuşit pe podea.

Nepoata victimei: Eu, când am ajuns, pe o targă o resuscitau şi m-a rugat să vină salvarea sus că mai este o victimă. Femeia stătea singură în casă, el era căzut pe colţar în bucătărie. 

Vecinii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică cum a putut bărbatul să între nestingherit în bloc. 

Iulia Pop, reporter Observator: Femeia de 77 de ani locuia singură într-un apartament de la etajul trei. Din primele informaţii, victima şi agresorul nu se cunoşteau şi nimeni nu ştie cum a reuşit acesta să între în locuinţă. 

Reporter - nepoata victimei: 

Credeţi că ar fi urmărit-o?

Nu ştiu, probabil. Mai mult ca sigur că a urmărit-o. Altfel cum intri aşa? Ştii sigur că e o femeie singură în casă, acolo.

Uşa părea forţată?

Nu. Este o zgârietură pe uşă. atât, pe uşă în exterior .

Bărbatul în vârstă de 47 de ani a fost reţinut şi dus la audieri. Nu ar fi pentru prima dată când bărbatul ar avea probleme cu legea. Acesta a fost condamnat în trecut pentru infracţiuni săvârşite în România cât şi Germania

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Striga după ajutor, urla: Hoțul! Ajutor!" Femeie omorâtă cu o cărămidă în propria casă, la Timișoara, de un tâlhar care a vrut să o jefuiască