Antena Meniu Search
x

Video "L-au trântit și tot i-au mai dat!" Filmul atacului sângeros din Săcele, unde un tată a fost omorât cu bestialitate sub privirile soției și ale unui copil de 11 ani

Tragedie în judeţul Braşov!  Un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacat în plină stradă, de patru vecini de-ai săi. Fapta s-a petrecut de faţă cu soţia lui. Suspecţii sunt un bărbat şi trei fii ai acestuia, dintre care unul este minor. Toţi au fost reţinuţi. Atenţie, urmează detalii şi imagini cu un puternic impact emotional.  

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.08.2023, 12:19

Vezi și

Oroarea s-a petrecut într-un cartier din municipiul Săcele, județul Brașov. Bărbatul se întorcea acasă, împreună cu soţia lui, moment în care a fost atacat fără milă. 

Soția: Prin poartă pe acolo ne-au pândit când am venit, cu tot cu rude, patru inşi erau. Au ieşit şi au dat. Soţul s-a întors, a dat să fugă, dar nu a mai putut. 

Tatăl victimei: A ieșit cu toporul, tatăl cu toți copiii lui, şi i-au dat în cap și l-au omorât. Ce să se mai apere că el era cu mâna goală, domne. El nu era înarmat cu nimic. A căzut jos și când a cazut jos, l-au măcelărit cu topoarele, cu sabia cu ce or fi avut.  

Bărbatul a fost omorât cu bestialitate sub privirile unui copil

Pe acelaşi subiect

Atacul sângeros s-a petrecut chiar sub privirile copilului unor vecini, de doar 11 ani.

Reporter: A văzut ce s-a întâmplat?

Vecin: Era aici în curte, dar era speriat. M-am speriat eu om mare, dar copilul...eu și acum am imaginația aia în cap, și am văzut eu cu ochii mei cum i-am dat în cap. A fost omul trântit și tot i-a mai dat...Am fost până acolo, dar m-am întors de teamă ca ne dă și nouă. 

Vecinii spun că suspecții nu sunt la primul act de violență. Bărbatul omorât cu bestialitate ar mai fi fost atacat şi ameninţat în trecut, şi chiar şi cu câteva ore înainte de tragedie. 

Martor: Un vecin, tot așa, i-a dat în cap, a rămas aproape mut. Acum 5 ani i-a dat lui cumnată-miu în cap și ăla cu puterea lui Dumnezeu a scăpat...Oameni periculoși. 

Printre agresori, un minor de 15 ani

Agresorii, un bărbat de 43 de ani și cei trei fii ai acestuia au fost prinși de Poliție la scurt timp după comiterea faptei. Printre ei şi un minor de 15 ani. 

Comisar Florentina Manolache, purtător de cuvânt IPJ Brașov: Politistii din cadrul Municipiului Sacele si investigatii criminale Brasov au demarat cerecetari in cadrul dosarului penal constituit cu aspectul savarsirii infractiunii de omor. 

Suspecţii au primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața instanței pentru mandat de arest preventiv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "L-au trântit și tot i-au mai dat!" Filmul atacului sângeros din Săcele, unde un tată a fost omorât cu bestialitate sub privirile soției și ale unui copil de 11 ani