Antena Meniu Search
x

Foto "Viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel!" Mărturia sfâşietoare a mamei Sarei, fetiţa de doar 10 ani găsită moartă în casă. Cazul pune pe jar poliţia din UK

Sara Sharif a fost găsită moartă în casă joia trecută, la primele ore ale dimineţii. Devastată, mama fetiţei de doar 10 ani din Marea Britanie i-a adus un tribut emoţionant copilei pe care nu o va mai strânge niciodată în braţe. Între timp, poliţiştii iau în calcul şi ipoteza unei crime cutremurătoare.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 09:16

Poliţiştii englezi investighează moartea unei fetiţe de doar 10 ani, găsită fără viaţă în casă. Agenţii au fost chemaţi la adresa din Hammond Road, Woking, joia trecută, în jurul orei 2:50 dimineaţa. Potrivit Mirror, copila ar fi fost deja decedată la sosirea echipajelor de intervenţie. Alerta s-a dat din motive de "îngrijorare cu privire la siguranţa unei persoane". Familia micuţei Sara a fost informată imediat despre tragedie şi a primit sprijinul consilierilor de specialitate.

Sara, găsită moartă în casă la 10 ani

"Am identificat mai mulţi indivizi care sunt dispuşi să dea declaraţii în acest caz, iar în stadiul actual al anchetei nu avem ca prioritate identificarea unui suspect. Nu avem motive să credem că există vreun risc de natură publică", au precizat iniţial oamenii legii. Acum, sunt luate însă în calcul mai multe piste, inclusiv o posibilă crimă.

Până acum, nimeni nu a fost arestat în legătură cu acest caz. "Nu-mi vine să cred că aşa ceva s-a întâmplat chiar în faţa casei mele", spune Amjad Ali, vecin, pentru MailOnline.

Pe acelaşi subiect

Mărturia sfâşietoare a mamei fetiţei

Mama fetiţei, identificată drept Sara Sharif, îşi strigă durerea. Femeia îşi aminteşte sunetul râsului copilei sale vesele. "Viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel. Sara ar trebui să fie cu mine acum. Era mult prea mică, un copil excepţional. Avea o mulţime de prieteni la şcoală şi se înţelegea bine cu toată lumea", a mărturisit Olga Sharif, pentru The Sun.

Copila iubea filmele Disney din seria "Frozen", cu prinţesa gheţii Elsa, iar la şcoală era interesată mai ales de arte şi lucru manual. Vizitele la grădina zoologică se numărau printre activităţile ei favorite. "Singura mea fiică... Mereu mi-am dorit o fetiţă", plânge îndurerată mama Sarei.

Autopsia va oferi mai multe detalii despre moartea subită a fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Viaţa mea nu va mai fi niciodată la fel!" Mărturia sfâşietoare a mamei Sarei, fetiţa de doar 10 ani găsită moartă în casă. Cazul pune pe jar poliţia din UK