Antena Meniu Search
x

Video "Sunt chestiuni care ţin de suflet". Ultimele ore din viața lui Sergiu Marocico, actorul de 34 de ani din Târgu Mureş, care a fost găsit mort în casă

Ieşire dramatică din scenă a unui cunoscut actor din Târgu Mureş. Sergiu Marocico şi-a pus capăt zilelor după o ceartă cu soţia. Cei doi erau în mijlocul divorţului, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 19:21

Vezi și

Ieri, bărbatul a încălcat restricţia. S-a dus peste parteneră la serviciu şi l-ar fi luat la bătaie pe actualul ei iubit. După scandal, poliţiştii au plecat să-l caute, dar l-au găsit fără suflare în casă. Rudele spun că tânărul era devastat că nu-şi va mai putea vedea copiii după divorţ. 

Ultimele ore din viața lui Sergiu Marocico

Sergiu Marocico, un actor mult prea grăbit. La 34 de ani, fostul artist al Teatrul Naţional din Târgu Mureş şi-a pus capăt zilelor. Trecea printr-un divorţ cu scandal. Luna trecută, soţia lui obţinuse un ordin de protecţie. L-ar fi acuzat că e violent şi se teme pentru viaţa ei. Cei doi aveau împreună un băiat de patru ani. Tot Sergiu o îngrijea şi pe fiica de 10 ani din prima căsătorie a femeii. Apropiaţii susţin că soţia i-ar fi interzis să-i mai vadă pe copii, iar asta l-ar fi distrus.

Cu câteva ore înainte de gestul extrem, Sergiu s-a dus peste soţie la serviciu. Acolo ar fi dat nas în nas cu actualul iubit al femeii. Au început reproşurile, iar până la bătaie a fost doar un pas.

Pe acelaşi subiect

Martore: L-a dus la salvare pe băiat. Era bandajat. E şocant! Era în taxi. A vrut să pornească taxi-ul şi femeia a zis la şofer să nu pornească pentru că a lovit pe cineva. iar el a sărit afară şi a fugit!

- Era aici salvarea şi poliţia. A venit cineva aici cu scandal. A ieşit o doamnă şi a pus-o în maşina de poliţie. Oamenii nu mai ştiu să se controleze.

Sergiu a fugit şi s-a ascuns în apartamentul său. Soţia l-a reclamat, iar poliţiştii au plecat să-l caute. Au fost, iniţial, acasă. Actorul n-a răspuns, aşa că anchetatorii au plecat mai departe. Câteva ore mai târziu, când s-au întors la reşedinţă, l-au găsit pe actor mort. Artistul n-ar fi fost la prima încercare de a-şi lua viaţa.

Vecini: Acum o lună de zile au avut o ceartă în familie, pentru copii. A fost un scandal. Pe Sergiu l-au internat 10 zile la spital. Sergiu, înainte să facă treaba asta, într-o zi a venit aici şi a luat nişte medicamente. L-a văzut prietenul lui şi l-a salvat.

Prietenii spun că Sergiu ar fi fost mai abătut ca oricând în ultima perioadă.

Iulian Praja, dir. Centrul Județean pentru Cultură Tradițională și Educație Artistică Mureș: Era supărat, era trist! Sunt chestiuni care ţin de suflet. Viaţa de familie era foarte importantă pentru el. Îşi iubea foarte mult copiii.

Rareș Budileanu, actor, fost coleg: E trist, trist ce s-a întâmplat. Nu ştii niciodată ce e în sufletul omului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » "Sunt chestiuni care ţin de suflet". Ultimele ore din viața lui Sergiu Marocico, actorul de 34 de ani din Târgu Mureş, care a fost găsit mort în casă