Antena Meniu Search
x

Video Sergiu Morocico, actorul din Mureș găsit mort în propria casă, s-ar fi sinucis după o ceartă cu soția. Cei doi erau în divorț

Un cunoscut actor din Târgu-Mureş a fost găsit fără suflare, în propriul apartament. Sergiu Marocico s-ar fi sinucis, potrivit anchetatorilor, după un conflict pe care l-a avut în familie. Bărbatul avea un ordin de restricţie pe care l-ar fi încălcat, cu câteva ore înainte de tragedie.

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 14:26

Vezi și

Actorul în vârstă de 34 de ani și soția sa erau în divorț. Ieri, tânărul s-a întâlnit cu femeia pe care a iubit-o, dar și cu actualul ei partener, moment în care între actor și acest bărbat s-a iscat o altercație.

Practic, Sergiu Marocico a încălcat ordinul de protecție pe care îl avea emis împotriva sa și a vizitat-o pe femeie la locul de muncă. De aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas. Apropiații tânărului spun că, imediat după incident, tânărul de 34 de ani și-a închis telefonul și nimeni nu a mai știut nimic de el.

Sergiu Marocico încălcase ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa

Pentru că a încălcat acest ordin de protecție, polițiștii au vrut să-i ceară explicații. 

Pe acelaşi subiect

Inițial, au căutat la locuința sa, însă apartamentul părea gol. Câteva ore mai târziu, au revenit la aceeași adresă și au descins, însă l-au găsit mort. Cel mai probabil, decesul survenise cu câteva ore înainte. Echipajul SMURD nu a mai avut altceva de făcut decât să constate decesul. 

"La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost  identificate urme care să indice faptul că acesta  ar fi fost victima vreunei infracțiuni", au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Acum, trupul bărbatului a fost transportat la IML Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, iar poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sergiu Morocico, actorul din Mureș găsit mort în propria casă, s-ar fi sinucis după o ceartă cu soția. Cei doi erau în divorț