Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Of măi Sergiu, ce gol imens lași". Un cunoscut actor din Târgu Mureș, găsit mort în casă. Tânărul de 34 de ani și-ar fi pus capăt zilelor

Este doliu la Teatrul Național din Târgu Mureş, după ce Sergiu Marocico, un cunoscut actor din cadrul instituției culturale, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Dâmbu Pietros. Potrivit unor surse, tânărul de 34 de ani și-ar fi pus capăt zilelor. Sergiu Marocico era tatăl unei fetițe.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.06.2022, 10:48

Tragedia a fost descoperită ieri, la orele serii, după ce, în cursul zilei, Sergiu ar fi fost implicat într-o altercație în familie și era căutat de polițiștii de la IPJ Mureș. 

Din primele date, se pare că tânărul actor se afla în procedură de divorț cu soția și exista chiar un ordin de interdicție pentru acesta de a se apropia de femeie. Potrivit jurnaliștilor punctul.ro, ieri, Sergiu Marocico și-ar fi bruscat soția, apoi a fugit, și-a închis telefonul în jurul orelor amiezii și a dispărut.

Cea care a alertat poliția a fost soția tânărului, iar agenții au început să-l caute. Au mers la domiciliul său din cartierul Dâmbu Pietros, dar apartamentul părea să fie gol. Câteva ore mai târziu, informațiile primite din diferite surse i-au condus pe polițiști înapoi la locuința actorului.

La orele serii, când într-un final au descins în apartament, actorul a fost găsit inconștient, iar medicii de la SMURD l-au declarat decedat.

Pe acelaşi subiect

Ce spune Poliția din Mureș

"La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia. Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat.

Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost  identificate urme care să indice faptul că acesta  ar fi fost victima vreunei infracțiuni", au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Sergiu Marocico, plâns de colegi, familie și prieteni

Prietenii, colegii, familia și toți cei care l-au cunoscut pe Sergiu sunt în stare de șoc, după moartea actorului. Pe rețelele de socializare curc zeci de mesaje de condoleanțe.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Drum lin spre stele, Sergiu Marocico! Sper să-ți găsești liniștea și îmi pare nespus de rău că am fost atât de neputincioși în fața suferinței tale! Odihnă veșnică!"

"Sergiu, dragule drag, ce triști ne lași... cât de neputincioși ne-am dovedit la durerea ta. Tu, care aduceai atâta lumina și căldură. Dumnezeu să te ierte!"

"Fie-ti vesnicia odihnitore, curata,in pace si lumina Dumnezeirii ! Dumnezeu sa te ierte, si sa-ti ofere un loc in lumina Sa mangaietoare, drag coleg si.bun prieten SERGIU MAROCICO ! Condoleante familiei indurerate ! Cu tristete, Eva si Rudy Moca!"

"Nu cred, doamne ferește!!  Dumnezeu sa îi dea liniștea de care avea nevoie. Om prea bun și mult prea repede plecat"

"Zbor lin printre stele. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei"

"Nu îmi vine să cred. Dumnezeu să-l odihnească în pace ! Prea devreme L-a luat la El"

"Zbor lin printre stele Sergiu! Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei. Nu îmi vine să cred".

Sergiu era tatăl unei fetițe

Sergiu Marocico avea 34 de ani și era tatăl unei fetițe.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstațele în care s-a produs nenorocirea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » "Of măi Sergiu, ce gol imens lași". Un cunoscut actor din Târgu Mureș, găsit mort în casă. Tânărul de 34 de ani și-ar fi pus capăt zilelor