Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Supraviețuire miraculoasă la Bârlad, după ce un copil de un an a sărit de la etajul patru al unui bloc

Supraviețuire miraculoasă la Bârlad, acolo unde un copil în vârstă de numai un an a sărit pe geam de la etajul patru al unui bloc. Copilul a fost găsit plângând lângă bloc, părinții fiind cei care au sunat la numărul de urgență 112.

de Redactia Observator

la 30.06.2018 , 12:22

Copilul care a cazut de la etaj in Barlad a fost transportat la spital Un copil de un an a supravietuit miraculos unei caderi de la ultimul etaj al unui bloc din Barlad

Supraviețuire miraculoasă la Bârlad, acolo unde un copil în vârstă de numai un an a sărit pe geam de la etajul patru al unui bloc.

Copilul a fost găsit plângând lângă bloc, părinții fiind cei care au sunat la numărul de urgență 112.

Deși a căzut de la etajul patru, copilul a supravieţuit căderii, este conştient, însă a suferit multiple leziuni.

Articolul continuă după reclamă

Totul s-a întâmplat într-o clipă de neatenție a părinților. Copilul a găsit un scaun în bucătărie pe care l-a împins până în zona geamului, iar apoi s-a urcat pe el, încercând să vadă privească afară.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, copilul a alunecat și a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 15 metri.

Din fericire, el a căzut pe gardul viu din apropierea blocului și apoi pe pământ, astfel că șocul a fost unul mai mic decât dacă ar fi căzut direct pe beton.

Părinții au fost cei care și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău și au găsit copilul plângând, cu numeroase leziuni pe corp.

Ei au sunt la numărul unic de urgență 112, iar un echipaj medical l-a transportat pe micuț la spitalul din Bârlad.

'La numărul de urgenţă 112 s-a anunţat faptul că un copil de un an şi şapte luni a căzut de la etajul IV al unui bloc de pe Str. Epureanu, din municipiul Bârlad. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical tip C2 care urmează să preia copilul', a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Polițiștii din Bârlad au deschis o anchetă și fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care micuțul a căzut de la etaj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Supraviețuire miraculoasă la Bârlad, după ce un copil de un an a sărit de la etajul patru al unui bloc