Antena Meniu Search
x

Sute de radare pe şoselele din România, timp de 48 de ore. Acţiune gigant de depistare a şoferilor vitezomani

Sute de radare pe şoselele din România, timp de 24 de ore. Acţiune gigant de depistare a şoferilor vitezomani, în acest weekend, de Florii Și Paștele catolic.

de Redactia Observator

la 20.04.2019, 10:04

Sute de radare pe şoselele din România, timp de 48 de ore. Acţiune gigant de depistare a şoferilor vitezomani - Facebook

Sute de radare pe şoselele din România, timp de 24 de ore. Acţiune gigant de depistare a şoferilor vitezomani, în acest weekend, de Florii Și Paștele catolic.

Peste 10.000 de polițiști vor fi prezenți în stradă, zilnic, în acest weekend, de Florii Și Paștele catolic, și vor acționa cu aproape 3.500 de autospeciale, anunță Poliția Română.

Peste 3.750 de patrule de ordine publică urmează să acționeze în special în proximitatea lăcașurilor de cult, în stațiunile turistice și în zonele de agrement.

Sute de radare pe drumurile din România, de Florii Și Paștele catolic

Peste 1. 260 de polițiști rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri naționale și autostrăzi, precum și pe căile de acces către zonele unde au loc manifestări publice sau către stațiunile turistice.

Aceștia vor acționa cu peste 300 de aparate radar în întreaga țară, inclusiv cu echipamentele de ultimă generație, respectiv dispozitivele True Cam.

De asemenea, polițiștii de la transporturi vor patrula în 289 de trenuri de călători, în 265 de staţii şi triaje de cale ferată, în 13 aerogări şi 24 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

În această perioadă, sunt preconizate a se desfășura 47 de manifestări religioase, cultural – artistice și sportive de amploare, în 22 de judeţe şi în Capitală. La acestea se estimează participarea a peste 74.000 de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Sute de radare pe şoselele din România, timp de 48 de ore. Acţiune gigant de depistare a şoferilor vitezomani