Antena Meniu Search
x

Tânărul mort în accidentul din Constanţa era militar pe fregata Regele Ferdinand

Tânărul mort în accidentul din Constanţa, produs în această dimineaţă, era militar pe fregata Regele Ferdinand. Cosmin a murit pe loc după ce a fost spulberat de un şofer care a fugit după accident.

Tânărul mort în accidentul din Constanţa, produs în această dimineaţă, era militar pe fregata Regele Ferdinand. Cosmin a murit pe loc după ce a fost spulberat de un şofer care a fugit după accident.

Accidentul s-a produs, în jurul orei 04.50, pe şoseaua Mangaliei din Constanţa, în apropierea intersecţiei cu strada Pandurului.

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii care au efectuat cercetare la faţa locului, tânărul în vârstă de 22 de ani ar fi traversat prin loc nepermis.

La un moment dat, Cosmin a fost spulberat de un autoturism marca Opel Zafira şi târât câţiva metri pe şosea.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, şoferul maşinii l-a abandonat pe tânăr şi a fugit de la locul accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cosmin Duca este militarul mort într-un cumplit accident în Constanţa

Militar pe fregata Regele Ferdinand, mort într-un accident în Constanţa

Cosmin Duca, în vârstă de 22 de ani, era din comuna Luncaviţa, judeţul Tulcea şi lucra din anul 2016 pe fregata Regele Ferdinand.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Forţele Navale Române, fruntaşul Cosmin Duca a participat la şapte misiuni ale fregatei şi era un tânăr serios şi conştiincios.

În această dimineaţă, destinul tânărului din Tulcea s-a frânt brusc după ce a fost spulberat în timp ce traversa la numai câţiva metri de o trecere de pietoni de pe şoseaua Mangaliei.

Poliţiştii au identificat autoturismul care l-a lovit pe Cosmin şi este doar o chestiune de timp până ce şoferul va fi prins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Tânărul mort în accidentul din Constanţa era militar pe fregata Regele Ferdinand