Antena Meniu Search
x

Accidentul teribil de pe trecerea de pietoni din Constanța, surprins de camere. Șoferul a lovit din plin patru persoane (Video)

Accidentul teribil de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, în urma căruia un copil de doi ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, a fost surprins

Accident grav la Constanta

Accidentul teribil de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța, în urma căruia un copil de doi ani a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Imaginile au fost publicate de presa locală.

În imagini se vede cum, pe o arteră extrem de aglomerată, un grup de persoane se angajează în trecerea de pietoni.

Mașinile din ambele sensuri, opresc rând pe rând, însă, la un moment dat, o mașină care circula cu viteză foarte mare, lovește grupul în plin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Șoferul care a spulberat o familie pe trecerea de pietoni, în Constanța, avea carnet de conducere de câteva luni. Un copil a murit, iar tatăl lui e în stare critică.

Un accident teribil s-a petrecut, luni seară, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța.

Articolul continua dupa recomandari

Cod galben de vreme rea, în următoarele ore. Meteorologii revin cu noi alerte de ninsori şi viscol. Harta zonelor afectate

Un șofer de 22 de ani, care conducea un autoturism marca VW polo înmatriculat in Buzău, a lovit patru persoane, pe o trecere de pietoni. 

În urma impactului devastator, un copil de doi ani a murit, tatăl acestuia este în stare critică, fiind intubat, ventilat mecanic.

Bunica copilului a suferit o dublă fractură deschisă, iar o altă femeie, de 40 de ani, care se afla și ea pe trecerea de pietoni, a fost lovită, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit unor informații, în urma impactului, copilul ar fi intrat prin parbriz și a ajuns pe bancheta din spate a mașinii.

Mama copilului se afla și ea la locul accidentului, nefiind rănită.

Șoferul avea carnet de conducere din iunie 2017.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Accidentul teribil de pe trecerea de pietoni din Constanța, surprins de camere. Șoferul a lovit din plin patru persoane (Video)