Antena Meniu Search
x

Video Tânără de 25 de ani din Maramureş, ţinută în lanţuri de propriul tată, de mai bine de o lună. O vecină a sunat la 112 din cauza mirosului

Caz şocant în comuna Mireşu Mare din judeţul Maramureş. O tânără de 25 de ani a fost ţinută în lanţuri, chiar de propriul tată, timp de o lună de zile. O vecină a fost cea care a anunţat autorităţile. Poliţiştii au găsit-o pe fată plină de răni şi au dus-o de urgenţă la spital. Se pare că, tatăl tinerei ar avea probleme psihice. A fost audiat, dar lăsat în libertate. 

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 08:30

Vezi și

Calvarul tinerei ar fi început în urmă cu o lună, când aceasta s-a întors din Anglia. Totul a ieşit la iveală acum trei zile, când o vecină i-a alertat pe poliţişti, îngrozită că din casa unde era ţinută femeia venea un miros insuportabil. 

Ioan Mătieş, primar Mireşu Mare: Fata din câte ştiu a trăit în Anglia la bunicii ei şi a fost trimisă în România din spusele tatălui pentru faptul că  a avut un comportament nepotrivit şi că de fapt a intrat într-o anumită depresie. 

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Mireşu Mare este cercetat de polițiști pentru lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate, după ce polițiștii au constatat că la data de 27 aprilie, acesta își ținea fiica, în vârstă de 25 de ani, în condiții improprii. 

Tânăra, descoperită într-o stare greu de imaginat

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au găsit-o pe tânără legată în lanţuri, cu un picior intrat în putrefacţie, lipsită de vlagă şi plină de vânătăi pe tot corpul. A fost preluată de un echipaj medical şi transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. 

Anca Pop, purtător de cuvânt IPJ Maramureş: Aceasta a fost găsită în imobil cu necroze la piciorul drept, răni purulente și urme de fecale.Tânăra a rămas internată la Spitalul Județean Baia Mare, unde, din cauza leziunilor suferite, necesită investigații medicale amănunțite. 

Tatăl fetei ar suferi de probleme psihice

Vinovat de scenă, desprinsă parcă din filmele de groază, este chiar tatăl fetei, care a dat explicaţii în faţa oamenilor legii. Acesta se pare că ar suferi de probleme psihice şi a fost dus la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Sighetu Marmației, dar după investigaţiile medicale s-a decis că nu trebuie internat.

Ioan Mătieş, primar Mireşu Mare: Tatăl ei este un om cu un handicap, îl ştie toată lumea. Ceea ce nu mi se pare normal este faptul că a fost eliberat tatăl ei de la Sighet, a venit în comuna Mireşu Mare, iar noi niciunul nu ştiam. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii lipsire de libertate şi lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Tânără de 25 de ani din Maramureş, ţinută în lanţuri de propriul tată, de mai bine de o lună. O vecină a sunat la 112 din cauza mirosului