Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul în care un buldozer a căzut peste două maşini în mers, în apropiere de Fălticeni. "Aşa mergi şi omori oameni pe drumuri"

Trei persoane au scăpat cu viaţă ca prin minune după ce un buldozer de 20 de tone a căzut peste maşinile în care se aflau, în mers. Utilajul era transportat cu un camion, dar insuficient de bine asigurat cu lanţuri, aşa că la prima curbă strânsă a alunecat de pe platformă. Răniţii au fost duşi la spital şi sunt în afara oricărui pericol. 

de Angela Bertea

la 11.11.2022, 20:00

Vezi și

Totul s-a întâmplat în localitatea suceveană Fântâna Mare. Momentul impactului a fost surprins şi de camerele de supraveghere din zonă. 

Angela Bertea, reporter Observator: Imediat după această curbă utilajul a căzut de e platformă şi a ajuns în faţa celor două autoturisme care veneau din sens opus. 

Două maşini distruse complet

Cele două maşini au fost distruse complet. Traficul a fost blocat ore bune pentru ca echipajele de la descarcerare să elibereze drumul. 

Pe acelaşi subiect

Camionul, care venea din Neamţ, transporta un buldozer de 20 de tone pe care trebuia să îl ducă la Suceava. Utilajul nu era suficient de bine prins de platformă. Iar la prima manevră bruscă a pierdut încărcătura. 

Pasager camion: Eram în trailer şi veneam din partea aia şi în curbă, balans, si s-a dus jos peste astea două maşini. O maşină e în şanţ, maşinile veneau pe contrasens, iar pe una a luat-o acum.

Radu Gabriel - ISU Suceava: În urma evenimentului au rezultat 3 victime din autoturisme conştiente şi cooperante care au fost transportate la spital. 

Unul dintre răniţi este poliţist în Capitală. 

 

Tată: Băiatul mergea la Bucureşti are serviciul acolo.

Atât el cât şi pasagerii din cealaltă maşină sunt în stare stabilă. 

Niculina Guliga, spitalul municipal Fălticeni: Cu contuzii minore toracice şi craniene.

Conform legislaţiei, astfel de utilaje grele ar trebui să fie bine ancorate şi asigurate atunci când sunt transportate pe platforme.  

Pasager camion: Cu ce era prins de maşina cealaltă? Exact cu lanţuri din astea. 

Insuficient, spun cei chemaţi să-l ridice de pe şosea. 

Tată: Asta e asigurare pentru un buldozer de 20 de tone? Aşa mergi şi omori oameni pe drumuri. Asta e asigurare, prins în veriga. Nu este asigurat conform, ăla sare în orice moment.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală şi distrugere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a petrecut accidentul în care un buldozer a căzut peste două maşini în mers, în apropiere de Fălticeni. "Aşa mergi şi omori oameni pe drumuri"