Antena Meniu Search
x

Florin Busuioc a fost salvat de un recuziter al Filarmonicii Oltenia. Alex l-a resuscitat pe actor până la sosirea medicilor (Video)

Actorul Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de colegii de scenă, cei câţiva care au rămas după spectacolul Central Park susţinut pe scena Filarmonicii "Oltenia". Alex Ciucă a povestit pentru Observator că i-a făcut actorului masaj cardiac până la sosirea echipajului SMURD.

Alex Ciucă a povestit cum l-a resuscitat pe Florin Busuioc
Forin Busuioc a fost salvat de un recuziter al Filarmonicii Oltenia. Alex l-a resuscitat pe actor până la sosirea medicilor - Observator.tv

Actorul Florin Busuioc a fost salvat de la moarte de colegii de scenă, cei câţiva care au rămas după spectacolul Central Park susţinut pe scena Filarmonicii "Oltenia". Alex Ciucă a povestit pentru Observator că i-a făcut actorului masaj cardiac până la sosirea echipajului SMURD.

Tânărul a povestit cum a fost ghidat prin telefon de dispecerul de la 112. 

"El (n.r. Florin Busuioc) a căzut cu faţa în jos şi cu mâinile, oarecum, sub dânsul. Am început masajul cardiac, sub îndrumarea medicilor SMURD cu care vorbeam la telefon. Ei ne spuneau cam cât de tare pentru că eu, personal, chiar nu ştiu cum se face masajul cardiac. Ştiu că iniţial a fost afară, a spus că îi este rău. Când a intrat de afară, de la aer, a căzut. În decurs de 5 minute, cât a durat până a venit echipajul SMURD, cei care am rămas după spectacol am încercat să-l ajutăm. 

În astfel de momente, trebuie să reacţionăm cu sânge rece. Era posibil ca noi să-i facem mai rău decât bine. Eu am mai trecut printr-un eveniment similiar şi am avut, oarecum, idee despre ce s-ar putea întâmpla", a declarat angajatul Filarmonicii Oltenia.

Alex a spus că Florin Busuioc a ajuns marți la Filarmonica din Craiova vesel și plin de viaţă. După spectacol, însă, când a părăsit scena, actorul era alb la față.

"Vă pot spune că l-am văzut pe domnul Busu venind, pe la ora 18.00, era roşu în obraji, plin de viaţă. Iar în momentul în care a ieşit din spectacol, pe la 20.40, era alb la faţă. Programul încărcat, viaţa pe fugă îşi spun cuvântul. Asta este", a mai spus recuziterul Alex Ciucă.

Florin Busuioc a făcut infarct marți seară, la finalul unei piese pe care o juca la Filarmonica Oltenia din Craiova.

Busuioc a fost operat în cursul nopţii de marţi spre miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, după ce a suferit un infarct pe scena Filarmonicii "Oltenia".

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, actorului i-a fost montat un stent, iar acesta este în afara oricărui pericol.

Ieri, Florin Busuioc a fost transferat la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Florin Busuioc a fost salvat de un recuziter al Filarmonicii Oltenia. Alex l-a resuscitat pe actor până la sosirea medicilor (Video)