Antena Meniu Search
x

Video Târgurile cu produse tradiționale din Cluj şi Miercurea Ciuc, o încântare pentru localnici. Producătorii au întins pe tarabe doar produse naturale

Producătorii şi meşteşugarii din ţară s-au pregătit înaintea sărbătorilor de Paşte, cu produse tradiţionale. Brânzeturi, preparate din carne, siropuri şi gemuri, dar şi ouă încondeiate şi cozonaci, toate se găsesc în acest weekend la târgurile din Cluj şi Miercurea Ciuc.

de Redactia Observator

la 02.04.2023, 13:43

Vezi și

O strada din zona istorica a Clujui a prins viață în acest weekend. Aici se desfăşoară târgul "Satul vine la oraş", iar producătorii au adus tot ce au mai bun. Balint a venit tocmai din Harghita cu brânzeturi.

Balint Șandor, producător brânzeturi: Am cu șapte condimente, cel afumat, cu nuca, cu semințe de dovleac, caș proaspat, cu prune uscate cu nucă.

Cumpărător: Mie îmi place foarte mult și vin foarte des, mai ales domnul Balint cu cașcavalurile, dar şi ridichia de exemplu foarte proaspătă, dar și ceapă foarte proasptă. 

La târg se găsesc doar produse naturale

Pe acelaşi subiect

La târg se găsesc doar produse naturale. De la cașcaval, la dulcețuri, carne, slănină, fasole, murături sau compoturi. Chiar și cosmetice naturale şi produse artizanale sunt la vânzare.

Sute de producători și meșteșugari sunt în acest weekend şi la Târgul de Paşte de la Miercurea Ciuc. Pe tarabe se găsesc produse tradiţionale din cele mai diverse: de la preparate din carne și lapte, siropuri, pâine de casă și turtă dulce, până la ouă încondeiate sau decorațiuni de Paște.

Iar cei care au venit la târg au plecat cu sacoşele pline. Şi cei mici s-au bucurat de târg, au învăţat să picteze turtă dulce. Bucuria a fost şi mai mare la final, atunci când au putut gusta din creaţia lor.

Cele două târguri sunt deschise şi azi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Târgurile cu produse tradiționale din Cluj şi Miercurea Ciuc, o încântare pentru localnici. Producătorii au întins pe tarabe doar produse naturale