Antena Meniu Search
x

Video "Te-ai urcat cu picioarele pe ea, aici pe stradă". Un poliţist din Constanţa, acuzat că ar fi agresat o adolescentă de 17 ani pe stradă

Un poliţist din Constanţa este acuzat că ar fi bruscat şi agresat o tânără de 17 ani, chiar în mijlocul străzii. Adolescenta era însoţită de doi tineri, iar când poliţistul a vrut să-i percheziţioneze, aceştia ar fi încercat să fugă, însă agenţii i-au imobilizat. Oamenii din zonă au surprins întreaga scenă, iar acum superiorii poliţistului au deschis o anchetă pentru a vedea dacă modul în care a acţionat agentul care a încătuşat-o pe tânără a fost cel corect. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 20.10.2023, 09:09

Vezi și

Martori-poliţist: Cum te-ai urcat cu picioarele pe ea, aici pe stradă. Asta ai făcut.

- Dacă nu v-a convenit procedura mea, nu-i nicio problemă.

- Cum te simţi? Nu! Eşti bine? Ce ţi-au făcut?

- M-au tras de haine şi au vrut să tragă de mine pe stradă. Nu mai pot! 

Pe acelaşi subiect

Acuzat că ar fi agresat o adolescentă de 17 ani pe stradă

Sunt imaginile care au stârnit revolta într-un cartier întreg. Scena a pornit imediat după ce un bărbat a anunţat printr-un apel la 112 că tânăra de 17 ani, împreună cu alți doi prieteni de 22 şi 23 de ani i-ar distruge locuinţa. Ajunşi la intervenţie, poliţişti au avut parte de o surpriză. 

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Deoarece, cei trei tineri ar fi fost incoerenţi în vorbire şi nu ar fi putut preciza motivul prezenţei lor în apartament, s-a procedat la efectuarea controlului corporal. Astfel, asupra unuia dintre ei a fost descoperită o substanță susceptibilă a avea efecte psihoactive. 

În drum spre maşina de poliţie, cei doi tineri şi adolescenta au încercat să fugă.

Olimpia Ceară, purtător de cuvânt IPJ Constanţa: Polițiștii au pornit în urmărirea acesteia, fiind imobilizată după aproximativ 20 de metri. Astfel, din hanoracul purtat de aceasta ar fi căzut un grinder. 

În cele din urmă cei trei tineri au fost duşi la secţie, unde au fost audiaţi. Superiorii poliţistului au deschis şi ei o anchetă şi urmează să stabilească dacă intervenţia agentului a fost sau nu corectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Te-ai urcat cu picioarele pe ea, aici pe stradă". Un poliţist din Constanţa, acuzat că ar fi agresat o adolescentă de 17 ani pe stradă