Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viaţa lui Vișinel. Tânărul a fost scos din mașina poliției locale cu lovituri de picioare, apoi omorât în bătaie

Au apărut imagini cu ultimele clipe din viaţa lui Vișinel, tânărul de 32 de ani din Arad care a fost bătut până la moarte de un poliţist local. Pe camerele de supraveghere se poate observa momentul în care poliţiştii sosesc la sediul poliţiei, iar unul dintre ei merge şi îl agresează pe tânăr în interiorul autospecialei, apoi îl scoate afară şi îl duce în sediu. Bărbatul a îndurat aproape două ore de bătaie cruntă până când şi-a pierdut conştienţa şi a fost preluat de ambulanţieri. Poliţistul care l-ar fi bătut este acuzat de tortură, a fost arestat preventiv şi riscă până la 25 de ani de închisoare. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 21:33

Vezi și

Pe camerele de supraveghere se poate observa momentul în care ambulanţierii sosesc în sediul poliţiei şi îl preiau pe o tragă pe tânăr dintr-un birou în care nu existau camere video. 

Bărbatul a îndurat aproape două ore de bătaie cruntă până când şi-a pierdut cunoştinţa. Atunci s-a sunat şi la 112. Poliţistul este acuzat de tortură, este arestat preventiv şi riscă până la 25 de ani de închisoare.

Vișinel ar fi fost snopit în bătaie în sediul poliției

Mircea-Vişan, căruia familia îi spunea Vişinel, ar fi agasat câţiva trecători în faţa gării din Arad pe 14 iulie în faţa gării din Arad. Administratorul unei case de schimb valutar a sesizat Poliţia Locală. Florin-Nicolae Liber împreună cu alţi doi colegi nu au mai stat la discuţii. L-au încătuşat pe Vişinel şi l-au dus la secţie. 

Încătuşat şi lipsit de apărare, bărbatul a îndurat două ore de bătaie continuă cu pumnii, cu picioarele şi cu tonfa. Într-un târziu, poliţiştii au chemat Ambulanţa. Prea târziu, însă. Inima lui Vişinel a cedat în drum spre spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ultimele clipe din viaţa lui Vișinel. Tânărul a fost scos din mașina poliției locale cu lovituri de picioare, apoi omorât în bătaie