Antena Meniu Search
x

Video Teatrul Elisabeta continuă stagiunea online: "Capcană pentru un bărbat căsătorit", o comedie poliţistă, care îi are în rolurile principale pe Alexandra Velniciuc şi Ştefan Pavel

Dacă aveţi poftă de teatru şi o porţie copioasă de râs, trebuie doar să vă aşezaţi comod în faţa ecranelor, căci astăzi, de la ora 20.30 actorii Teatrului Elisabeta din Capitală vă aduc în case o comedie poliţistă în care umorul şi suspansul sunt la putere.

de Redactia Observator

la 23.04.2021, 14:34

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Deşi ne lipsesc sălile de spectacol, e bine că ne putem bucura măcar de acasă de piese de teatru. "Capcană pentru un bărbat căsătorit" se numeşte comedia şi poate fi urmărită online. Actorii Alexandra Velniciuc şi Ştefan Pavel joacă în rolurile principale. Alături de ei, îi puteți vedea pe Raluca Ghervan, Alexandru Prica, Cristian Boeriu, Vlad Ianuș, Iulian Balan și Maria Magdalena Țapu.

În regia lui Puiu Șerban, veți avea șansa de a descoperi adevărul din spatele indiciilor strecurate în poveste. Tensiunea, schimbările de situație și suspansul sunt întreținute cu momente de umor și surpriză. Finalul este atât de neașteptat, încât i-ar face geloși până și pe Agatha Christie sau pe Sherlock Holmes. 

Un comisar de poliție excentric, un soț confuz, o soție "dispărută", un preot suspect, o infirmieră indiscretă și un pictor vagabond sunt personajele ale căror acțiuni ciudate vă vor ține cu sufletul la gură, mai bine de două ore, în această reușită comedie.

Alexandra Velniciuc: Spectacolul se va juca live. Noi vom fi pe scenă la 20:30, azi. La 20:15 vom arăta puţin pe scenă picanteriile care se întâmplă înainte de intrarea în scenă. E o comedie poliţistă, unde trebuie urmărit foarte atent firul poveştii pentru că altfel riscăm să nu ne dăm seama cine e criminalul. E nevoie să ne descreţim frunţile sincer, avem nevoie de o oază de linişte, iar teatrul oferă această senzaţie. 

Ştefan Pavel: Actorul trebuie să se menţină viu şi sp nu piardă contactul cu meseria sa. În această perioadă, în care nu prea au mai fost spectacole, te mai uiţi peste text, mai citeşti o carte în sensul ăla, mai vezi un film. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Teatrul Elisabeta continuă stagiunea online: "Capcană pentru un bărbat căsătorit", o comedie poliţistă, care îi are în rolurile principale pe Alexandra Velniciuc şi Ştefan Pavel