Antena Meniu Search
x

Telescaun lovit de camion pe Parâng! Un tată şi fiul său, în stare de şoc: "Telescaunul a sărit doi metri de pe şină. Am urlat de groază" (Video)

Scene şocante pentru un tată şi fiul lui de 10 ani, aflaţi într-un telescaun pe Parâng. La cota 1300, telescaunul a trecut pe deasupra unui drum forestier şi s-a ciocnit cu un camion plin cu buşteni!

Un tată şi fiul său, în stare de şoc
Telescaun lovit de camion pe Parâng - Facebook

Scene şocante pentru un tată şi fiul lui de 10 ani, aflaţi într-un telescaun pe Parâng. La cota 1300, telescaunul a trecut pe deasupra unui drum forestier şi s-a ciocnit cu un camion plin cu buşteni!

Emilian Nedelcu a semnalat incidentul pe Facebook. Spune că, în timpul impactului, "bara de protecţie a picioarelor, din fier gros, s-a îndoit ca o macaroană fiartă".

Bărbatul a reuşit să facă o fotografie camionului, chiar înainte de impact. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Azi am crezut ca mi-a sunat ceasul. Eram cu Vladut in telescaun, fusesem pe Varful Parangul Mic, ne intorceam la punctul zero. Eu m-am lovit la genunchiul stang si glezna dreapta. Am urlat de durere si de groaza si tipam intr-una la Vladut sa se tina bine.

Am avut un balans ingrozitor, am crezut ca vom muri, ne-am dus stanga-dreapta cel putin 10 metri, telescaunul a sarit doi metri de pe sina. Am avut noroc, am scapat. Vladut nu are nicio zgarietura, eu am doua contuzii. Dupa ce m-am dat jos de acolo am inceput sa tremur si sa plang necontrolat numai la gandul ca Vladut ar fi putut pati ceva", a scris îngrozit bărbatul pe reţeaua de socializare..

Omul a depus plângere la poliţie şi speră ca cei vinovaţi să plătească. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Telescaun lovit de camion pe Parâng! Un tată şi fiul său, în stare de şoc: "Telescaunul a sărit doi metri de pe şină. Am urlat de groază" (Video)