Antena Meniu Search
x

Video "Ţine-l așa! Ține-l până îți zic eu stop!". Elevul din Timișoara lovit în sala de clasă ar mai fi fost umilit de colegi

Violenţa în şcoli pare de nestăvilit. S-a întâmplat din nou într-o şcoală din Timişoara, unde doi elevi din clasa a zecea şi-au lovit şi umilit un coleg. Scenele au fost filmate şi distribuite apoi de adolescenţi pe reţelele de socializare. Imaginile au ajuns și la noi prin Fii Observator. Inspectoratul Școlar Timiș, dar și conducerea unității de învățământ, au demarat anchete. 

de Redactia Observator

la 18.12.2021, 09:41

Vezi și

"Ţine-l așa! Ține-l! Ține-l cu o mână! Nu are forță. Ține-l până îți zic eu stop!"

Seria umilinţelor a continuat.

"Pune-l pe bancă. Tăiem porcul! Ține-l! Adu cuțitul, că mișcă!"

La final, tânărul umilit este lovit şi cu uşa.

Pe acelaşi subiect

"Na, hai acum să ne pupăm!"

Georgeta Horelu - director școală: "Totul a început ca o joaca, nu sunt de acord cu limbajul folosit. Nu-mi dau seama ce se întâmplă, practic, copilul nu se opune, dar normal că nu e firesc să se întample aşa ceva".

Băiatul ar mai fi fost umilit de colegi

Se pare că nu e prima dată când tânărul este umilit în faţa celorlalţi colegi

"Ştiu că nu e prima dată, că l-a mai lovit pe copil. A fost fratele lui la şcoală, tot aşa. Acum iar. E cam afectat, că nu prea mai vrea să-i zică nici fratelui său ce se întâmplă. Îi e ruşine, săracul", ne-a declarat o apropiată a elevului umilit. 

Reporter: A luat vreodată diriginta vreo masură împotriva celor care îl umilesc? 

"Nu, nu. Doar le zice "Să fiţi cuminţi! Să staţi liniştiţi!", mai spune femeia.

Anchete la Liceul tehnologic de vest din Timişoara

Iulia Pop – reporter Observator: Incidentul s-a petrecut la liceul tehnologic de vest din Timişoara, în timp ce elevii erau în pauză. Tânărul agresat este unul cu nevoi speciale. Conducerea unităţii de învăţământ spune că va face verificări, pentru a afla ce s-a petrecut cu exactitate în sala de clasă.

Inspectoratul Școlar Timiș, dar și conducerea unității de învățământ au demarat anchete pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate.

Georgeta Horelu - director școală: "O să continuăm cercetările, se va discuta cu părinţii celor implicaţi şi cu cei care au filmat".

Elevii spun că ar fi înregistrat mai multe momente haioase, pentru a-şi reaminti de ele la terminarea liceului. De data aceasta, au întrecut orice limită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Ţine-l așa! Ține-l până îți zic eu stop!". Elevul din Timișoara lovit în sala de clasă ar mai fi fost umilit de colegi