Antena Meniu Search
x

Video "Te bat, hai să ne pupăm!". Băiat umilit și lovit de colegi, într-un liceu din Timișoara

Violenţa în şcoli pare de nestăvilit. S-a întâmplat din nou într-o şcoală din Timişoara unde doi elevi din clasa a zecea şi-au lovit şi umilit un coleg. Scenele de o cruzime extremă au fost filmate şi postate apoi de adolescenţi pe reţelele de socializare. Au ajuns şi la noi prin Fii Observator.

de Redactia Observator

la 17.12.2021, 13:54

Vezi și

În imaginile filmate într-o clasă a X-a a Liceului Tehnic de Vest Timișoara se vede cum doi tineri umilesc, îmbrăncesc și, la sfârșit, lovesc cu ușa în cap un alt coleg, care nu protestează. Persoana care ne-a sesizat acest caz a povestit că baiatul a fost ținta ironiilor și pe Instagram, unde s-ar fi publicat, într-un story, imagini indecente cu el, pe care ar fi fost constrans să le facă. 

Băiatul a fost lovit și umilit în timpul unei pauze

Conducerea școlii face verificări, pentru a afla exact ce s-a întâmplat în acea sală de clasă. Ba mai mult, potrivit reporterului Observator Iulia Pop, pe fir a intrat și Inspectoratul Școlar al județului Timiș, iar în acest caz au început cercetările și cei din comisia anti-bullying. 

Incidentul s-a petrecut în timpul unei pauze.

Diriginta clasei spune despre copilul agresat că este unul care are o ușoară afecțiune, un deficit de atenție, dar asta nu-l împiedică să facă față cu succes activităților școlare. De asemenea, dascălul susține că aceste imagini sunt, de fapt, modul în care copiii își adună amintiri pentru clasa a XII-a.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Fii Observator » "Te bat, hai să ne pupăm!". Băiat umilit și lovit de colegi, într-un liceu din Timișoara