Antena Meniu Search
x

Doi tineri înghesuiţi în portbagajul unui Chevrolet care circula cu viteză, pe o şosea din Maramureş (video)

Imagini incredibile au fost surprinse sâmbătă pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, între localitățile Șurdești și Cavnic. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.02.2019, 10:36

Şoferul a fost identificat
Doi tineri înghesuiţi în portbagajul unui Hyundai care circula cu viteză, pe o şosea din Maramureş (video) - vasiledale.ro

Imagini incredibile au fost surprinse sâmbătă pe drumul județean 184 Baia Sprie – Cavnic, între localitățile Șurdești și Cavnic. 

Șoferul unui autoturism Chevrolet a permis ca doi tineri să călătorească tocmai în portbagajul mașinii, scrie vasiledale.ro.

Pe lângă frigul îndurat de cei doi pasageri "clandestini", cei doi tineri puteau oricând păți ceva.

Mai ales că la un moment dat, pe imagini se vede clar cu intră într-o depășire neregulamentar într-o zonă cu linie dublă continuă și curbe periculoase.

Pe acelaşi subiect

Cel care a filmat incidentul a alertat poliția la 112. I s-a spus că un echipaj va ieși în trafic să oprască autoturismul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Conform informațiilor oficiale, conducătorul auto a fost identificat. "Pe strada Independenței din Cavnic polițiștii din Cavnic au oprit în urma unei sesizari la 112 un autoturism ce era condus de un barbat în vârstă de 22 ani, din Cavnic. Acesta a fost sancționat contravențional conform legii. Mulțumim pe aceasta cale cetățenilor care i-au atitudine și ne sesizează diferite situații care pun în pericol participanții la trafic." a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi tineri înghesuiţi în portbagajul unui Chevrolet care circula cu viteză, pe o şosea din Maramureş (video)