Antena Meniu Search
x

Video Tineri morți într-o mașină furată, pe un drum din județul Iași. Un băiat de 17 ani, fără permis, și-a băgat în mormânt prietenii

Accident cumplit, noaptea trecută, în localitatea Șcheia din județul Iași. Un adolescent de 15 ani şi un tânăr de 21 de ani şi-au pierdut viaţa, iar un altul de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar apoi s-a oprit în gardul unei case. Din primele informații, se pare că la volan s-a aflat băiatul care a supraviețuit, care nu ar deține permis de conducere. În plus, mașina ar fi fost furată.

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 09:26

Vezi și

Apelul la 112 a fost făcut puţin după ora 3 dimineaţa, iar când au ajuns acolo, medicii au găsit maşina răsturnată pe cupolă, iar două victime erau inconştiente şi încarcerate. S-au încercat manevre de resuscitare, dar fără succes. Al treilea adolescent a suferit mai multe fracturi.

"Aseară în jurul orei 03.15 Dispeceratul integrat ISU - SMURD - SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui accident rutier în localitatea Șcheia, comuna Al. I. Cuza, județul Iași, unde un autoturism a intrat într-un stâlp și sunt 3 victime conștiente, dintre care 2 sunt încarcerate. De urgență au fost direcționate o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, iar de la SAJ Iași au fost direcționate 2 echipaje medicale.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul evenimentului rutier, autoturismul se afla răsturnat pe cupolă, 2 victime erau inconștiente încarcerate, iar cea de-a treia victima era conștientă, în stare de soc, cu diverse fracturi, fiind preluată de către un echipaj medical SAJ. Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire cele două victime au fost declarate decedate", au transmis reprezentanții ISU Iași. 

Șoferul nu avea permis de conducere, iar mașina era furată

Pe acelaşi subiect

Din primele informații, se pare că la volan s-a aflat băiatul care a supraviețuit, care nu ar deține permis de conducere. În plus, mașina ar fi fost furată.

"La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 03:30, polițiștii au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 despre un accident rutier mortal, pe DJ 208M, pe raza localității Șcheia. Din verificările efectuate a rezultat faptul că un autoturism ar fi intrat într-un stâlp electric, apoi într-un gard, o persoană fiind rănită, iar alte două au decedat. În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana care ar fi condus autoturismul, nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Totodată, din verificări a rezultat faptul că autoturismul care se afla parcat pe un teren de pe raza comunei Alexandru Ioan Cuza, având cheile în contact, ar fi fost sustras fără acordul proprietarului", a informat IPJ Iași.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tineri morți într-o mașină furată, pe un drum din județul Iași. Un băiat de 17 ani, fără permis, și-a băgat în mormânt prietenii