Antena Meniu Search
x

Video "Toată lumea s-a încuiat în casă, de frică". Comună din Satu Mare, îngrozită de un criminal închipuit. Moartea unui bătrân a pus pe jar localnicii

O moarte suspectă a pus pe jar localnicii unei comune din Satu Mare. Un bătrân a fost găsit mort, chiar în curtea casei. Bărbatul era parţial dezbrăcat şi avea o rană în zona capului. Astfel, anchetatorii au luat în calcul prima dată ipoteza unei crime. Însă, după autopsie, medicul legist a venit cu lămuriri. Victima a murit îngheţată. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 10:03

Vezi și

De ce să intri să îl omori pe om? De ce?

Asta e întrebarea de pe buzele tuturor localnicilor, după ce vecinul lor de 90 de ani a fost găsit fără suflare în propria curte. În aparenţă, victima unui atac brutal. 

Deci în comuna asta a noastră este dezastru, pentru că nu suntem uniţi. Aici la noi în sat, aduc mulţi, multe persoane care le aduc străine să stea la noi.

Ipoteza unei crime brutale s-a conturat imediat

Pe acelaşi subiect

Pentru că bătrânul prezenta mai multe răni tăiate la cap şi la membre, iar gospodăria era răvăşită, ipoteza unei crime brutale s-a conturat imediat. 

Nu a fost un om să se certe. Nu ştiu, chiar vorbeam, chiar ne salutam. Era om de treabă, mergea la biserică, tot l-am văzut cu ATV-ul.

Cu gândul că un criminal periculos umblă liber prin comuna lor, panica s-a instalat rapid printre oameni. 

Toată lumea s-a speriat când au auzit aşa ceva. Toată lumea s-a încuiat în casă, aseară, de frică.

Normal că mi-e frică, dar eu sunt aceea persoană. Eu, Doamne fereşte să se întâmple ceva! Eu sunt aceea persoană, ştiu să bat mult mai departe şi atunci vedem, iese mult mai urât. 

Misterul, elucidat după autopsie 

Însă, imediat după autopsie s-a elucidat şi misterul presupusei crime. Bărbatul de 90 de ani suferea de multă vreme de demenţă, iar în noaptea tragediei a avut doar un alt episod. După ce s-ar fi rănit singur, bărbatul a alunecat pe gheaţă şi s-a lovit cu capul de o piatră. Totuşi, nici asta nu a fost cauza morţii - omul a murit îngheţat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Toată lumea s-a încuiat în casă, de frică". Comună din Satu Mare, îngrozită de un criminal închipuit. Moartea unui bătrân a pus pe jar localnicii