Antena Meniu Search
x

Două surori de 13 şi 8 ani din Botoşani, violate de un adolescent şi de fratele lor mai mare. Fata cea mare, la ATI după o supradoză de medicamente

Două surori de 13 ani şi de 8 ani au trecut ani de zile prin coşmarul vieţii lor după ce au fost abuzate în mod repetat de fratele lor şi de iubitul fetei mai mari. În depresie şi într-o stare emoţională distrusă, adolescenta şi-a făcut rău în mod repetat şi a fost internată la Psihitrie, unde a luat o supradoză de medicamente şi a ajuns în stare gravă la spital. 

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 13:54

Vezi și

Cele două surori sunt acum în grija celor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, după chinurile şi abuzurile din partea familiei. Detaliile înfiorătoare au ajuns la urechea autorităţilor în august 2022, atunci când fata cea mare a recunoscut că ea şi sora ei au fost abuzate sexual de iubitul tinerei, într-o pădure din Botoşani. Tot atunci s-a aflat fetele fuseseră violate în repetate rânduri de fratele lor mai mare de 16 ani, relatează Monitorul de Botoşani.

Fata de 13 ani a ţinut secret ororile prin care trecea de frică. Fata este atenţia în Asistenţei Sociale din cauza comportamentului ei deviant şi violent. Tânăra şi-a făcut rău de mai multe ori şi s-a rănit. Fetele au fost incluse într-un program de consiliere, însă situaţia s-a complicat după ce fata cea mare a prezentat tulburări grave de comportament. Aceasta era înscrisă la o şcoală profesională din judeţ.

Fata luptă pentru viaţa ei

La jumătatea lunii octombrie 2023, angajaţii şcoli au sunat la urgenţe după o ambulanţă care a transportat-o pe fată la Secţia Neuro Psihiatrie Infantilă a Spitalului Județean de Urgenţă „Mavromati”. După internare, copila a luat o supradoză de medicamente, starea ei s-a transformat brusc iar ea a fost transferată pe Secţia ATI a Spitalului Județean de Urgenţă „Mavromati”. După starea ei s-a îmbunătăţit, fata a fost transferată la Secţia Psihiatrie Infantilă a Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași pentru evaluare şi tratament.

Polițiștii continuă cercetările pentru a aduce în fața justiției atât presupusul viol, cât și acuzațiile de incest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Două surori de 13 şi 8 ani din Botoşani, violate de un adolescent şi de fratele lor mai mare. Fata cea mare, la ATI după o supradoză de medicamente