Antena Meniu Search
x

Mesajul terifiant postat de Bogdan, tânărul care s-a aruncat de Crăciun în fața trenului, la Năvodari: "Când am trecut pe lângă geamul de sticlă și m-am privit, am văzut moartea"

Bogdan Tuță a ales să-și pună capă zilelor, aruncându-se în fața trenului, la Năvodari, de Crăciun, un gest pe care l-a explicat într-un mesaj pe Facebook.

Bogdan Tuță a ales să-și pună capă zilelor, aruncându-se în fața trenului, la Năvodari, în a treia zi de Crăciun. Tânărul de 32 de ani trăia o dramă interioară de mai mulți ani și, înainte de muri, a lăsat un mesaj pe Facebook prin care își explică decizia.

Tânărul din Balş a postat un mesaj curemurător pe pagina sa de Facebook, chiar în ziua de Crăciun, când decizia lui de a se sinucide era deja luată.

"S-a sfârșit. Dar pentru a face oamenii să înțeleagă, trebuie să relatez, pe scurt, toată această experiență. Totul a început în urmă cu 4 ani, când, într-o noapte, am visat că am deschis ușa balconului pentru a ieși afară, dar când am trecut pe lângă geamul de sticlă și m-am privit, am văzut moartea. M-am speriat, cum este ceva normal. Într-un fel, am simțit că va trebui să mor, dar timpul a trecut și am uitat acel vis. Dar o dată cu trecerea timpului începusem să mă las influențat în rău. Era drumul meu spre moarte. Nu puteam înțelege ce se întâmplă, dar bine nu era. Totul în jurul meu cădea! Chiar și când era bine ajunsesem să văd răul. Au trecut trei ani, în care eu trebuia să îmi îndrept greșelile, dar nu știam cum!", începe Bogdan scrisoarea sa de adio.

Pe acelaşi subiect

Tânărul, care se pare că era extrem de credincios, povește că a plecat la muncă în Norvegia, unde a întâlnit oameni "cu frică de Dumnezeu", care l-au ajutat o perioadă să-și depășească lupta interioară. "În timpul acela, unde am fost chemat, am mers și Dumnezeu m-a călăuzit lângă oamenii care aveau nevoie, că ei să vădă faptele mele. Trebuia că eu să răscumpăr sufletele lor cu orice preț. Să merg chiar și până acolo încât să vând tot dacă ar fi fost cazul, deoarece așa zice, să îți iubeșți aproapele că pe ține însuți. Dar am înțeles că degeaba îți iubești aproapele dacă la rândul sau nu te iubește. Degeaba ii dai sufletul tău pt al lui. Pt că el oricum nu ar vedea asta. Atunci pt ce să mori pt aproapele tău? Atunci am împlinit ultima profeție, cea în care renunț la tot revenind de unde am plecat. În tot acest timp, luptele interioare erau mari! Înțelegând Cuvântul lui Dumnezeu, știi că și Apocalipsa este aproape. Pe lângă toate luptele interioare, o mai aveam și pe această. M-am lipit de Credința și Adevăr, chiar dacă în ochii oamenilor am fost, sunt și rămân nebun sau doctrinat. Nu am căutat milă oamenilor, căutăm să salvez lumea, dar ceea ce trebuia salvat era sufletul meu", mai scrie Bogdan.

Însă, Bogdan se pare că nu a mai reușit să ducă la capăt lupta interioară care îl măcina, fiind învins de depresie și de gândurile rele. 

"Eu nu milă am căutat! Milă caută cei ce nu vor să muncească cei ce așteaptă să le pice din cer! Eu am căutat Dreptate și Adevăr! Bun venit la Viață! Capitol încheiat!”, își încheie mesajul tânărul.

Bogdan Tuță, care locuia în București, a plecat în vizită la un fost coleg de serviciu, la Năvodari, unde și-a pus în aplicare planul.

În a treia zi de Crăciun, tânărul a fost văzut de localnici încă de dimineaţă, dând tarcoale locului în care plănuia să-şi pună capăt zilelor. El s-a aruncat în fața unui tren și, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, care au chemat chiar şi un elicopter SMURD, nu a mai putut fi salvat, el având multiple traumatisme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Mesajul terifiant postat de Bogdan, tânărul care s-a aruncat de Crăciun în fața trenului, la Năvodari: "Când am trecut pe lângă geamul de sticlă și m-am privit, am văzut moartea"