Antena Meniu Search
x

Tragedie pentru doi părinţi plecaţi la muncă în străinătate! Fiul lor de 18 ani, rămas acasă, în Caraş Severin, s-a spânzurat în ziua de Crăciun

Tragedie pentru doi părinţi plecaţi la muncă în străinătate. Fiul lor de 18 ani din comuna Eftimnie Murgu, Caraş Severin, s-a spânzurat în ziua de Crăciun.

Tragedie pentru doi părinţi plecaţi la muncă în străinătate. Fiul lor de 18 ani din comuna Eftimnie Murgu, Rudăria, judeţul Caraş Severin, s-a spânzurat în ziua de Crăciun.

Cel care a descoperit trupul neînsufleţit al băiatului atârnând în podul casei a fost chiar unchiul acestuia.

Pentru că părinţii tânărului sunt plecaţi în străinătate, băiatul şi fratele lui locuiau cu unchiul lor.

Potrivit infocs.ro, comportamentul adolescentului a fost unul perfect normal în ziua fatidică. De dimineaţă a mâncat cu fratele şi unchiul său, apoi a plecat la barul din centrul comunei unde s-a distrat la o bere cu prietenii şi s-a jucat cateva minute la nişte aparate de jocuri mecanice. 

Pe acelaşi subiect

Băiatul a plecat acasă în jurul prânzului, a vorbit cu fratele şi unchiul său, după care a dispărut în casă. Pentru că nu l-a mai auzit şi nici nu a mai răspuns când a fost chemat, unchiul lui Denis a început să-l caute prin casă. Omul a intrat în toate încăperile, l-a strigat în grădină şi pe stradă, dar nimic. 

În cele din urmă a urcat în podul casei unde a văzut grozăvia. Băiatul atârna de o sfoară şi nimic nu a mai putut să-l readucă la viaţă.

La faţa locului au venit poliţiştii şi un procuror de la Bozovici care au început cercetările. Nimeni nu-şi poate explica gestul lui Ionuţ Denis.

În urmă cu cateva zile, pe pagina lui de Facebook, Ionuţ a postat imagini tematice de Crăciun. 

Băiatul nu a lăsat niciun bilet de adio. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Tragedie pentru doi părinţi plecaţi la muncă în străinătate! Fiul lor de 18 ani, rămas acasă, în Caraş Severin, s-a spânzurat în ziua de Crăciun