Antena Meniu Search
x

Imagini şocante în Brăila, în seara de Ajun! Şoferul unui autobuz aflat în mers este luat la pumni de un călător. Motivul este halucinant! (Video)

Imagini şocante într-un autobuz din Brăila. O călătoare a surprins momentul în care şoferul autobuzului, aflat în mers, este lovit de un călător.

Imagini şocante într-un autobuz din Brăila, în seara de Ajun. O călătoare a surprins momentul în care şoferul autobuzului, aflat în mers, este lovit de un călător.

În înregistrare se vede cum bărbatul, care dă impresia că ar fi sub influenţa băuturilor alcoolice, îi dă doi pumni în spate şoferului în timp ce acesta se află la volan.

Femeia revoltată a urcat imaginile pe un site de socializare.

Potrivit celor care au fost martori la incident, agresorul nu ar fi fost singur în autobuz. Bărbatul era revoltat că deoarece şoferul ar fi spus că nu are voie să fumeze în maşină.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului judeţean de poliţie Braila susţin că nu au primit nicio plângere în acest caz dar, odată ce imaginile au fost făcute publice, s-au autosesizat şi au demarat o anchetă.

Priviţi mai jos imaginile!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Imagini şocante în Brăila, în seara de Ajun! Şoferul unui autobuz aflat în mers este luat la pumni de un călător. Motivul este halucinant! (Video)