Antena Meniu Search
x

Răsturnare dramatică de situaţie în cazul soţilor găsiţi spânzuraţi la Iaşi! Anchetatorii au dezvăluit filmul tragediei din seara de Crăciun (Video)

Răsturnare dramatică de situaţie în cazul soţilor Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi la Iaşi, în seara de Crăciun.

Răsturnare dramatică de situaţie în cazul soţilor Bogdan şi Anda Maleon, găsiţi spânzuraţi la Iaşi, în seara de Crăciun.

Surse judiciare susţin că nu a fost vorba despre crimă, ci o dublă sinucidere.

Astfel, din primele cercetări efectuate ieri şi azi, au fost înlăturate suspiciunile privind uciderea, lipsa semnelor de violenţă şi autoviolenţă.

Pe acelaşi subiect

Concluzia este că cele două persoane, soţii Bogdan şi Anda Maleon, s-au sinucis la diferenţă de 2 sau 3 ore. Decesul celor doi ar fi avut loc cu aproximativ zece ore înainte de ora la care au fost găsite cadavrele.

Potrivit aceloraşi surse, filmul tragediei care a şocat o ţară întreagă arată astfel: Anda Maleon se afla la etajul casei, iar soţul ei, Bogdan, la parter.

El a urcat la etaj şi şi-a găsit soţia moartă, spânzurată. A dat-o jos şi s-a spânzurat cu aceeaşi curea cu care femeia şi-a pus capăt zilelor.

Petru Bogdan Maelon era doctor şi conferenţiar universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Directorul Muzeului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, director general al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iași şi deţinea încă alte zeci de titulaturi cel puţin onorabile. 

Anda, soţia lui Petru, lucra în mediul privat, era mare amatoare de teatru şi film, dar şi de călătorii, dovadă fiind fotografiile postate pe profilul său de Facebook. 

Reamintim că cei doi soţi au fost găsiţi spânzuraţi, ieri seară, în locunţa lor de pe strada Alistar, din Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Răsturnare dramatică de situaţie în cazul soţilor găsiţi spânzuraţi la Iaşi! Anchetatorii au dezvăluit filmul tragediei din seara de Crăciun (Video)