Antena Meniu Search
x

Galerie foto Traian Băsescu a fost vaccinat anti-Covid la Spitalul Militar "Carol Davila"

Traian Băsescu, fostul președinte al României în perioada 2004-1014, a fost vaccinat la Spitalul Militar "Carol Davila". Imaginile au fost postate pe pagina oficială de Facebook a unității medicale din București.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 16.01.2021, 17:09

  • Traian Băsescu, fost președinte al României, s-a imunizat împotriva Covid-19

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 38/ 2018 pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane și pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de șef al statului român, domnul Traian Băsescu, Președintele României, în perioada 2004 și 2014, s-a imunizat împotriva COVID-19, în cursul acestei zile, la Centrul de vaccinare al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila", au anunțat reprezentanții spitalului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imunizare la nivel înalt. Președintele Iohannis și premierul Cîțu au fost vaccinați

Preşedintele Klaus Iohannis a fost vaccinat ieri cu serul Pfizer şi ne-a asigurat că "este sigur, eficient şi ne va scoate din pandemie".

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Toată lumea a fost impresionată de forma fizică a liderului de la Cotroceni. În doar câteva ore postarea de pe Facebook a președintelui a strâns zeci de mii de like-uri și comentarii.

Și Florin Cîțu s-a vaccinat anti-Covid, la Spitalul Militar Carol Davila. Premierul a mers la vaccinare îmbrăcat cu un tricou alb cu mesajul "# Împreună învingem pandemia".

"Foarte, foarte uşor. Chiar nu am simţit nimic. Nu am simţit când mi-a facut vaccinul. Mă bucur că m-am vaccinat, am făcut-o pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi bineînţeles să dau un semnal de alarmă pentru toţi românii. Am văzut acest semnal că românii vor să se vaccineze şi e în interesul de a se înscrie pe platoformă, orice este nevoie să vină din partea mea pentru a-i convinge pe câţi mai mulţi români să se vaccineze, o voi face. Este important să înţelegem că împreună cu păstratea măsurilor de restriţie, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem îninge această pamndemie. Rămânem la acelaşi obiectiv, 10 milioane 400 de români vaccinaţi până în septembrie", a declarat Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Traian Băsescu a fost vaccinat anti-Covid la Spitalul Militar "Carol Davila"