Antena Meniu Search
x

Trei bărbaţi, reţinuţi la aproape 3 luni de când au snopit în bătaie un sucevean, în faţa unei săli de jocuri

Poliţiştii suceveni anunţă, sâmbătă, că au reţinut pentru 24 de ore trei indivizi care, în luna mai, au bătut în stradă un bărbat, în faţa unei săli de jocuri de noroc din Suceava. Ancheta a fost deschisă după ce victima a ajuns la spital pentru îngrijiri, iar reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat Poliţia.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 15:33

Cei trei săriseră la bătaie în faţa unei săli de jocuri din Suceava
Cei trei săriseră la bătaie în faţa unei săli de jocuri din Suceava - Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, dosarul penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost deschis după ce, în data de 2 mai, angajaţii unităţii de Primiri Urgenţe Suceava au anunţat telefonic la Poliţia Municipală Suceava că la spital s-a prezentat un bărbat agresat fizic. ”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică care l-a identificat pe bărbatul de 36 ani, stabilindu-se că acesta ar fi fost lovit în zona feţei de către trei persoane necunoscute. Deşi a manifestat reticenţă în oferirea unor detalii cu privire la evenimentul în care a fost implicat şi cu privire la susţinerea poziţiei procesuale, poliţiştii au continuat verificările fiind întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, au transmis poliţiştii.  

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au sărit la bătaie în faţa unei săli de jocuri din Suceava

Aceştia au precizat că, în urma activităţilor  investigative şi de cercetare penală întreprinse, s-a conturat activitatea infracţională a trei bărbaţi cu vârste de 49, 25 şi 24 de ani, toţi din municipiul Suceava, care, la data de 02.05.2022, în jurul orei 21:00, fiind în faţa unei săli de jocuri de noroc situată în municipiul Suceava, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele în zona superioară a corpului, cauzându-i leziuni fizice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-13 zile de îngrijiri medicale.  

”Prin acţiunile acestora, executate în loc public, a fost creată o stare de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Suceava. Potrivit sursei citate de news.ro, poliţiştii au făcut, vineri, 29 iulie, trei percheziţii domiciliare şi una asupra unui autoturism, acţiuni în urma cărora au fost identificate mai multe mijloace de probă. Cei trei suspecţi au fost audiaţi şi reţinuţi. Cercetările continuă, în cadrul dosarului coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Trei bărbaţi, reţinuţi la aproape 3 luni de când au snopit în bătaie un sucevean, în faţa unei săli de jocuri