Antena Meniu Search
x

Video Trei întrebări fără răspuns după asasinarea lui Ioan Crișan. S-a cerut ajutorul specialiştilor de la Interpol

La o lună de la asasinarea afaceristului arădean Ioan Crişan, anchetatorii nu au nimic și atunci tac, poate uităm de caz. Pe cine a deranjat Ion Crişan sau în ce afaceri a fost implicat? Sunt doar câteva dintre întrebările rămase fără răspuns şi pe care pare că şi le mai pun doar cei care l-au cunoscut. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 29.06.2021, 20:17

Vezi și

Ioan Crişan a fost asasinat în 29 mai, după ce o bombă artizanală amplasată în maşina lui a explodat. Bolidul s-a făcut scrum, iar bărbatul a fost carbonizat. 

Iulia Pop, corespondent Observator: În 29 mai această parcare era împânzită de pompieri, poliţişti, procurori şi alţi anchetatori veniţi special de la Bucureşti ca să facă cercetare la faţa locului într-un caz unic în România. La o lună distanţă e linişte totală, autorităţile pare să nu aibă nicio pistă în acest caz. În plus, nu a fost făcută niciodată vreo declaraţie oficială.

O lună de tăcere din partea anchetatorilor, după asasinarea lui Ioan Crișan

Şi nicio explicaţie. Întrebările rămân tot fără răspuns.

Pe acelaşi subiect

De ce a fost Ioan Crişan ucis?

Cu ce a greşit?

Cine a pus bomba?

Pe cel mai bun prieten al omului de afaceri l-am găsit chiar în locul unde Ioan Crişan şi-a băut ultima cafea. A refuzat să vorbească în faţa camerelor de filmat, dar pare resemnat. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nimeni nu ştie. Au existat mai multe ipoteze ale crimei, dar toate pistele au fost desfiinţate rând pe rând. Asasinatul nu ar avea legătură cu firma lui Ioan Crişan şi nu ar fi vorba nici de datoriile uriaşe pe care omul de afaceri se presupune că le-ar fi avut. Între timp, noi să stăm liniştiţi.  Anchetatorii români au cerut ajutor extern, inclusiv specialiştilor de la Interpol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Trei întrebări fără răspuns după asasinarea lui Ioan Crișan. S-a cerut ajutorul specialiştilor de la Interpol