Antena Meniu Search
x

Video Trenurile Soarelui 2023. CFR Călători a anunțat câte curse vor pleca spre litoral și Delta Dunării

E mijloc de iunie şi toate drumurile duc spre mare. Și de azi și Trenurile Soarelui circulă din toate marile oraşe spre litoral. Iar de mâine şi spre Delta Dunării. Cei care nu doresc să stea cu orele pe drum pot ajunge şi cu avionul. Zborul e scurt și scump.

Ingrid Tîrziu
de Ingrid Tîrziu

la 17.06.2023, 09:14

Vezi și

Patru minute. Atât a avut întârziere primul tren estival care a ajuns astăzi în gara din Constanța. 

Mai multe tinere din Bucureşti au coborat din vagon cântând. Au venit pe litoral pentru petrecerea burlăcițelor.

Adrian Vlaicu, director Marketing CFR Călători: Acest program începe practic de astăzi când pleacă primele trenuri din cele mai îndepărtate zone ale ţării către litoral şi se va desfăşura până la sfârşitul primei decade din luna septembrie a acestui an. 

Turiştii vor avea la dispozitie 32 de trenuri care vor asigura legături directe din toată ţara cu staţiunile de pe litoral şi cu Delta Dunării. 

Pe acelaşi subiect

Ingrid Tîrziu, reporter Observator: O călătorie cu trenul a început să coste la fel de mult atât la operatorii de stat cât şi la operatorii privaţi. Pentru o călătorie până la Constanţa de la Bucureşti vom plăti acum 72 de lei. Însă condiţiile sunt diferite. 

Trenurile Soarelui 2023. Doar 2 ore și 20 de minute de la București la Constanța

În ceea ce priveşte durata călătoriei, de la Bucureşti la Constanţa vom face doar 2 ore si 20 de minute cu trenul, în timp ce cu microbuzul aceeaşi distanţă este parcursă în peste trei ore. 

O altă opţiune, mai ales pentru turiştii cei care locuiesc în zonele îndepărtate ale ţării, ar fi zborul cu avionul spre şi dinspre aeroportul Mihail Kogălniceanu. 

Elena Viță, purtător de cuvânt Aeroportul Mihail Kogălniceanu: Începând cu data de 22 iunie vor fi operate zboruri în regim regulat către Cluj-Napoca, Timișpara și Oradea. Zborurile către Cluj-Napoca şi Timişoara vor fi operate cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de joi şi duminică, iar cele către Oradea cu o frecvenţă pe săptămână, în ziua de duminică.

Trenurile Soarelui vor circula pânâ la mijlocul lunii septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Trenurile Soarelui 2023. CFR Călători a anunțat câte curse vor pleca spre litoral și Delta Dunării