Antena Meniu Search
x

Triplă tragedie. I-a trimis mesaj naşului să aibă grijă de bebeluş, şi-a ucis soţia, apoi a sărit de la etajul 7. Femeia abia născuse

Triplă tragedie provocată de un tânăr de 34 de ani, care s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe, soția acestuia a fost găsită moartă în apartament.

Triplă tragedie. I-a trimis mesaj naşului să aibă grijă de bebeluş, şi-a ucis soţia, apoi a sărit de la etajul 7. Femeia abia născuse

Triplă tragedie provocată de un tânăr de 34 de ani, care s-a aruncat de la etajul 7 al unui bloc de locuinţe, soția acestuia fiind găsită moartă în apartament.

Tragicul eveniment a avut loc ieri, în cursul serii. Poliţiştii au fost sesizaţi iniţial că o persoană s-a aruncat de la etaj, dat când au ajuns la faţa locului, situaţia era mult mai înfiorătoare.

În apartamentul de la balconul căruia se aruncase tânărul, poliţiştii au auzit iniţia un bebeluş plângând din toate puterile şi au fost nevoiţi să spargă uşa, deoarece nu a existat niciun răspuns la strigătele lor.

Când au intrat în apartament, o privelişte macabră i-a întâmpinat. O femeie zăcea pe jos, într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat, iar lângă ea, un bebeluş de numai 2 săptămâni plângea fără oprire.

Potrivit poliției, înainte de a se arunca de la balcon, tânărul și-ar fi sunat nașul de cununie și l-a rugat să aibă grijă de copilul lor de doar două săptămâni. 

Copilul s-a născut la data de 30 ianuarie 2018, iar acum se află în grija medicilor. Fetița a fost transportată la Spitalul NR.1, secția Pediatrie, Neurologie infantilă, anunță Poliția.

Din spusele rudelor, soții nu erau în relații foarte bune și asta pentru că bărbatul care a sărit de la etaj ar fi avut o viaţă secretă, cu o altă femeie. Din motive necunoscute, tânărul s-a hotărât să provoace o triplă tragedie, omorând-o pe mama copilului, omorându-se şi pe el, lăsând şi copilul fără părinţi.

Tragedia a avut loc în sectorul Telecentru din Chișinău. (sursa)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Triplă tragedie. I-a trimis mesaj naşului să aibă grijă de bebeluş, şi-a ucis soţia, apoi a sărit de la etajul 7. Femeia abia născuse