Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Turistă din Franţa, impresionată de atmosfera de la Electric Castle. Peste 60.000 de petrecăreţi au cântat şi au dansat până în zori, în cea de-a treia noapte

A treia noapte de distracţie la Electric Castle a adus, pe domeniile Banffy şi cei mai mulţi oameni din această ediţie. Peste 60.000 de petrecăreţi au cântat şi au dansat până în zori. Indiferent de genul muzical preferat, fiecare a găsit ceva pe plac. Însă, cea mai aşteptată trupă a serii a fost Bring Me The Horizon. 

de Alex Prunean

la 20.07.2024 , 12:55

Fie că au venit cu trenul, cu maşina sau chiar pe jos, petrecăreţii s-au distrat cât i-au ţinut picioarele, până dimineaţa. 

"Electric Castle e o experienţă super faină, oameni super faini, super relaxaţi, muzica e super bună", spune Adela. 

Cei câţiva stropi de ploaie căzuţi aseară nu au făcut altceva decât să răcorească atmosfera încinsă deja, după zile întregi de caniculă. Şi-au semnat prezenţa oameni din cele mai îndepărtate locuri, iar "febra Bonţida" îi cuprinde încă de la primele ritmuri.

Vezi și

Turistă din Franţa, impresionată de atmosfera de la Electric Castle

Pe acelaşi subiect

"Atmosfera e foarte relaxantă, toată lumea e simpatică şi pot să mă bucur cu prietenii mei. E extraordinar", spune o turistă din Franţa. 

La Electric Castle a mixat şi legenda NBA-ului american, Shaquille O'Neal, care a venit pentru prima dată în România.

"Oamenii sunt foarte drăguţi. Îmi place aici. Românilor, vă iubesc. Vă mulţumesc că aţi fost de treabă", a declarat Shaquille O'Neal. 

Şi tot aseară, printre artiştii cei mai aşteptaţi au fost cei de la Bring Me the Horizon, care au creat un adevărat spectacol rock.

"Sunt înnebunită, aşa că pe ei îi aştept acum şi asta face tot şi mai special", spune Elena din Brăila. 

Drumul spre distracţie poate fi lung şi ieftin sau scurt şi scump. Spre distracţie către Bonţida, parcurs în 30 de minute, se străbate acum şi în două ore. Doar cei cu dare de mână au ales să îl scurteze.. prin aer.

Varianta recomandată de transport către Bonţida e cea cu autocarele Electric Castle. Numărul lor a fost suplimentat, astfel încât timpul de aşteptare să nu depăşească 30 de minute. 

Cei care nu au timp de pierdut au ca opţiune...elicopterul. 15 minute durează zborul cu elicopterul. Pot fi transportaţi doar trei pasageri simultan, iar o cursă costă 150 de euro.

"Am ales să merg din cauza timpului. Sunt o persoane de business şi "time is money" după cum se ştie", spune Andrada.  

Petrecerea la Bonţida continuă şi în această seară, când va urca pe scenă trupa MASSIVE ATTACK.

Alex Prunean Like

Meseria aceasta de fapt e o vocație. Sau un microb. De fapt, ambele. Îmi aduc aminte că atunci când am intrat în “familia Antenei” eram cel mai tânăr corespondent. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Turistă din Franţa, impresionată de atmosfera de la Electric Castle. Peste 60.000 de petrecăreţi au cântat şi au dansat până în zori, în cea de-a treia noapte