Antena Meniu Search
x

Video "Uite bradul, nu e bradul." Cum a ajuns să fie înlocuit pomul de Crăciun din Suceava la doar o zi după ce a fost instalat

Situaţie fără precedent în Suceava! La doar o zi de la instalare, bradul de Crăciun de pe esplanada din centrul municipiului a fost înlocuit cu altul, după ce a rămas cam golaş în urma transportului. Autorităţile nu exclud să apeleze chiar şi la un al treilea brad, dacă nici acesta de acum nu se dovedeşte a fi cel mai potrivit.

de Angela Bertea

la 11.11.2022, 09:32

Vezi și

Montat de abia două zile, bradul care trebuia să fie mândria municipiului deja avea mai puţine crengi, după ce nu a fost transportat aşa cum ar fi trebuit. Iar cum pretenţiile sunt mari, autorităţile au decis să-l schimbe. Aşa că au mutat un brad din altă zonă a oraşului. 

Marian Andronache, director Direcția Domeniul Public Primăria Suceava: Am găsit un brad mai bun faţa de cel de ieri. Practic nouă ne trebuie un 16 metri, 17 de la sol, și diametru de 9 metri pentru ornamentul care va veni. Un ornament deosebit, unicat. 

Cât despre bradul care nu şi-a găsit locul pe esplanada din centrul municipiului. Bradul care teoretic trebuia să fie în centrul Sucevei va ajunge în cartierul Burdujeni. Dacă nici al doilea brad nu va face faţă pretenţiilor, autorităţile deja s-au asigurat că mai au o variantă de rezervă. 

Marian Andronache, director Direcția Domeniul Public Primăria Suceava: După cum arată, eu cred că se potriveşte deja. Dacă nu, mâine oricum trebuie să mai aducem un brad.

Pe acelaşi subiect

Cât au costat în total cei doi brazi

Potrivit sau nu pentru zona centrală a municipiului Suceava, noul brad i-a ţinut în "alertă" pe muncitorii dirijaţi îndeaproape de oficiali. Probabil asta speră şi sucevenii, încă nedumeriţi de acţiunea "uite bradul, nu e bradul".

''E măricel, e foarte frumos.''

''Dacă pomul a fost prea mic şi acum avem şi timp şi bani să luăm pe ăla mai mare, ceva se mişcă spre bine, nu?''

Pentru cei doi brazi autorităţile au cheltuit în jur de o mie de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Uite bradul, nu e bradul." Cum a ajuns să fie înlocuit pomul de Crăciun din Suceava la doar o zi după ce a fost instalat