Antena Meniu Search
x

Video Ultimele cuvinte ale femeii din Timișoara, înainte ca ea și soțul să fie uciși. Nepotul de 13 ani cu care vorbeau la telefon a auzit totul

Ucigaşul celor doi bătrâni din Timişoara era drogat în momentul în care s-a năpustit asupra victimelor sale. Este ceea ce le-a mărturisit poliţiştilor la audieri. Bărbatul a fost prins aseară de poliţişti, după mai bine de 48 de ore de căutări. Individul a fost o bună perioadă vecinul celor două victime şi le-ar fi datorat acestora două mii de lei. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 13:18

Vezi și

La două zile după ce doi soţi au fost ucişi în casa lor, principalul suspect a fost prins de poliţişti. Bărbatul se ascundea în zona Gării de Nord din Timişoara, de unde a fost luat şi dus direct în faţa anchetatorilor.  

Tânărul le-a povestit poliţiştilor că ar fi fost drogat în momentul în care a intrat peste bătrâni în apartament şi că nu ar fi vrut să îi omoare. Victimele îl cunoşteau pentru că locuise în acelaşi imobil şi ar fi avut la ei o datorie de 2.000 de lei.

Nepotul de 13 ani a auzit cum bunicii săi își dau ultima suflare

Tripona Murgu, avocata familiei: Nu deschideau uşa absolut nimănui şi fiind o oră foarte târzie părerea dânşilor este că este cineva cunoscut, apropiat. Pentru că la ora 10 seara să vină să sune la uşă, nu ar fi deschis dacă nu.

Pe acelaşi subiect

În noaptea atacului, cei doi bătrâni vorbeau la telefon cu un nepot de 13 ani din Germania. Copilul a auzit totul.

Tripona Murgu, avocata familiei: La un moment dat, bunica a zis: "a intrat cineva peste noi!" Telefonul a rămas deschis şi s-au auzit sunete, gălăgie. Copilul şi-a anunţat mama, "sunaţi că s-a întâmplat ceva acasă cu bunicii!"

O rudă din oraş a venit rapid la casa celor doi bătrâni şi a surprins criminalul în casă. Nu l-a putut opri, însă a oferit detalii importante în anchetă, precum şi portretul robot al ucigaşului. După ce i-a lăsat fără suflare pe bătrâni, individul a reuşit să plece cu 12 mii de lei, banii de întreţinere încasaţi de femeie cu o zi înainte. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Ultimele cuvinte ale femeii din Timișoara, înainte ca ea și soțul să fie uciși. Nepotul de 13 ani cu care vorbeau la telefon a auzit totul