Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în Lacul Siutghiol, sub ochii prietenilor săi. Tânărul a fost declarat mort, după ce i s-a aplicat protocolul de resuscitare

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în Lacul Siutghiol, în Ovidiu, unde ieşise la un grătar cu mai mulţi prieteni.

de Monica Palade

la 09.06.2021, 20:30

Vezi și

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare: 10 pompieri, o barcă, o mașină de stingere, un echipaj de prim ajutor și unul de scafandri. După zeci de minute, trupul tânărului a fost scos din lac de scafandrii de la ISU Dobrogea, iar cadrele medicale au executat manevre de resuscitare.

După 45 de minute, tânărul a fost declarat mort de echipajul SAJ.

S-a înecat sub ochii prietenilor

Se pare că băiatul ar fi băut două beri şi s-ar fi aruncat în apa de 1.5 metri. Nimeni nu ar fi sesizat nicio clipă că ar avea probleme, aşa că se crede că s-a lovit şi nu a mai putut să iasă la suprafaţă. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit prietenilor, care au privit şocaţi de pe margine misiunea de salvare, tânărul s-ar fi plâns că nu s-a odihnit bine cu o seară înainte. 

"A zis nu, eu mă duc să fac baie, a coborât printre tufe, nu a dat niciun semn că se îneacă. Nimic. Făcea tumbe. Pur şi simplu se răcorea. Am fost în clasă cu el I-IV", a declarat un prieten al tânărului, martor la incident. 

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în Lacul Siutghiol, sub ochii prietenilor săi. Tânărul a fost declarat mort, după ce i s-a aplicat protocolul de resuscitare