Antena Meniu Search
x
LIVE

Un copil de trei ani s-a înecat în râul Cerna, în Duminica Floriilor. Arunca pietre în apă, când s-a dezechilibrat și a fost luat de curent

Un copil de 3 ani a murit înecat după ce a căzut în râul Cerna și a fost luat de ape de lângă tatăl său, în județul Hunedoara, în Duminica Floriilor. După mai multe ore de căutări, trupul micuțului a fost găsit la aproximativ 2 kilometri de locul în care a dispărut.

De Ana Maria Ghiarasim la 26.04.2021, 10:50
Vezi și

Duminică seara, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată că un copil în vârstă de 3 ani a dispărut în apa râului Cerna, în zona localității Toplița.

Trupul copilului a fost găsit la doi kilometri de locul dispariției

La fața locului s-a deplasat de urgență patrula de siguranță publică aflată în serviciu pe zona rurală, precum și o echipă operativă din cadrul Poliției Municipiului Hunedoara și s-a solicitat în regim de urgență deplasarea la fața locului a unui echipajul SMURD și a reprezentanților ISU Hunedoara, pentru căutări.

Pompierii au desfăşurat un dispozitiv de căutare a minorului cu sprijinul polițiștilor, jandarmilor și sătenilor.

Pe acelaşi subiect

La miezul nopții, trupul micuțului a fost găsit în apa râului, la aproximativ 2 km de locul în care a dispărut.

Copilul se afla cu tatăl său pe malul râului Cerna

Polițiștii au stabilit că minorul era însoţit de tatăl său când s-au deplasat pe malul râului Cerna, unde copilul a început să se joace, aruncând pietre în apă. La un moment dat, minorul s-a dezechilibrat, a căzut în apă și a fost luat de apă, tatăl neputând să îl mai salveze.

Trupul copilului a fost preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei și a stabirii cauzei decesului.  Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor in care s-a produs nefericitul incident.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un copil de trei ani s-a înecat în râul Cerna, în Duminica Floriilor. Arunca pietre în apă, când s-a dezechilibrat și a fost luat de curent