Meniu LIVE
Search
x

Video Cinci membri ai aceleiași familii au murit înecați în timp ce încercau să facă un selfie de pe un ponton, în Indonezia

Cinci membri ai unei familii din Indonezia s-au înecat în momentul în care pontonul pe care se aflau, pe lacul Kandi, s-a prăbușit sub greutatea lor, la doar câteva săptămâni după un accident similar petrecut pe insula Java.

De Ana Maria Ghiarasim la 28.05.2021, 16:24

Familia, alcătuită în total din 14 membri, se afla pe malul lacului Kandi, o destinaţie turistică din vestul insulei Sumatra. Filmările făcute înainte de tragedie îi surprind pe cei prezenți veseli, făcându-și poze cu priveliștea, de pe structura de lemn.

Un tânăr de 17 ani, printre persoanele care au murit înecate

”Încercau să facă un selfie pe ponton, când s-a produs incidentul”, a explicat şeful poliţiei locale, Junaidi Nur, precizând că în acel moment, locul nu era supravegheat pentru că trecuse de ora închiderii.

Printre cele cinci victime, se numără şi un tânăr de 17 ani. Restul familiei a supravieţuit.

Echipele de salvatori au recuperat cadavrele şi a fost deschisă o anchetă, a mai precizat Junaidi Nur, potrivit straitstimes.com.

Tot în luna mai, nouă indonezieni au murit după ce ambarcaţiunea supraîncărcată pe care se aflau s-a răsturnat într-un lac din insula Java în momentul când turiştii de la bord au încercat să facă un selfie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Cinci membri ai aceleiași familii au murit înecați în timp ce încercau să facă un selfie de pe un ponton, în Indonezia