Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 3 ani a murit în chinuri groaznice, în Buzău. Mama l-ar fi lovit până l-a lăsat fără suflare

Caz cumplit în oraşul Pogoanele, judeţul Buzău, acolo unde un copil de 3 ani a murit în chinuri groaznice, după ce a fost muşcat pe tot corpul şi lovit de mai multe ori în zona capului. Bănuită de fapta abominabilă este chiar mama băieţelului, o tânără în vârstă de 27 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 11.05.2021, 14:13

Vezi și

Nenorocirea a avut loc la 1 februarie, însă abia acum s-a aflat. 

Din primele informații, copilașul de 3 ani fusese lăsat în cameră cu doi frați mai mari, un băiat de 4 ani și o fată de 11 ani. Apoi, într-un moment de furie nejustificată, mama l-ar fi lovit pe cel până l-a lăsat fără suflare.

Medicii chemați la fața locului l-au găsit pe micuț în stop cardio-respirator și s-au chinuit mai bine de o oră să-l readucă la viață. Din păcate, însă, efortul a fost în zadar, fiind declarat decesul.

Inițial, s-a crezut că cei doi frați mai mari l-ar fi bătut până la moarte pe copil. Doar că, în momentul în care a văzut că frățiorul ei mai mic nu a putut fi salvat de medici, a decis să spună ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Băiețelul avea mușcături pe tot corpul

La autopsie, medicii legiști au constatat că moartea băiețelului a fost una violentă, cu hemorahie intracraniană. Mai mult, copilașul avea mușcături pe tot corpul.

Mama micuțului, o tânără de 27 de ani, ar fi declarat că l-ar fi mușcat pe copil ca să-și revină. 

Femeia nu a fost încă arestată, fiind internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. O expertiză de specialitate ar urma să stabilească dacă mama copilului a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

În funcție de acest rezultat, anchetatorii vor decide dacă vor propune instanței arestarea preventivă sau dacă vor cere menținerea internării femeii în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un băieţel de 3 ani a murit în chinuri groaznice, în Buzău. Mama l-ar fi lovit până l-a lăsat fără suflare