Antena Meniu Search
x

Un tată fără inimă și-a folosit bebelușul de 4 luni ca scut uman, într-un schimb de focuri cu poliția, în SUA

Un tată fără inimă, acuzat de răpirea fiului său de 4 luni, a folosit bebelușul ca scut uman într-un schimb de focuri cu poliția din Mississippi, atunci când agenții au ajuns pe urmele lui.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2021, 17:00

Colaj foto cu bebelușul, mama acestuia și bărbatul care a provocat întreaga tragedie
Un tată fără inimă și-a folosit bebelușul de 4 luni ca scut uman, într-un schimb de focuri cu poliția, în SUA - Facebook/Fox10 News
  • Bărbatul își răpise bebelușul, după ce și-a ucis fosta parteneră și pe nepotul ei.

Eric Derell Smith, în vârstă de 30 de ani, l-ar fi răpit luni pe fiul său de patru luni, La'Mello Parker, după ce și-a împușcat mortal fosta iubită, Christin Parker, în vârstă de 32 de ani, și pe nepotul ei, Brandon Parker, de 26 de ani, în apropiere de Baker, Louisiana.

”La câteva ore după dubla crimă, Eric Derell Smith a fost reperat pe autostrada 10, lângă linia de stat Louisiana-Mississippi, declanșând o urmărire a poliției care s-a încheiat în Harrison, împreună cu el folosindu-și fiul biologic ca scut uman împotriva focurilor de armă ale ofițerilor”, a declarat o sursă din anchetă, potrivit nypost.com.

Bebelușul folosit de tată drept scut uman a murit la spital

În cele din urmă, Eric Derell Smith a murit în schimbul de focuri cu polițiștii, în timp ce fiul său s-a stins la spital, câteva ore mai târziu.

"În ciuda eforturilor personalului medical, copilul a decedat ca urmare a rănilor suferite", a declarat poliția Biloxi într-un comunicat. „După cum s-a menționat, ancheta este în curs de desfășurare în acest moment.”

Autopsia bebelușului va determina cauza exactă a decesului, se mai arată în comunicat.

Polițiștii implicați în împușcăturile în cazul Eric Derell sunt acum în concediu administrativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » Un tată fără inimă și-a folosit bebelușul de 4 luni ca scut uman, într-un schimb de focuri cu poliția, în SUA