Antena Meniu Search
x

Un bărbat a murit înecat în fosa septică din curtea unei primării. Familia cere daune record

În iunie anul acesta, un bărbat de 65 de ani a murit înecat în fosa septică a unei primării din Giurgiu. La șase luni de la tragedie, avocatul care reprezintă familiei victimei susține că polițiștii "au clasat cauza pe omor ca și când uciderea din culpă nu ar exista în codul penal". 

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 12:56

Un bărbat a murit înecat în fosa septică din curtea unei primării. Familia cere daune record - Arhiva / imagine ilustrativă

Nenorocirea a avut loc în 24 iunie, în curtea primăriei Săbăreni, iar alarma la 112 a fost dată chiar de fiica bărbatului. Poliţiştii au venit, doar că n-au mai avut ce face decât să constate decesul.

"Polițiștii au identificat la faţa locului cadavrul unui bărbat de 65 de ani din comuna Săbăreni, judetul Giurgiu. În cauză se efectuează verificări pentru moarte suspectă", a declarat atunci purtătorul de cuvânt IPJ Giurgiu.

La șase luni de la incident, avocatul familiei victimei susține că acest caz este "tratat de către autorități ca și cum ar fi vrut să pună batista pe țambal".

Familia vrea să ceară daune record

Pe acelaşi subiect

Potrivit lui Adrian Cuculis, după ce au "investigat", polițișii au clasat cauza pe "omor" ca și când uciderea din culpă nu ar exista în codul penal. 

"În mod evident prin extinderea cercetărilor către primaria Săbăreni, altele ar fi fost implicațiile. De precizat, fosa NU era asigurată sau îngrădită, iar după decesul bărbatului a fost betonată și refăcută toată gura de vizitare", susține avocatul.

Adrian Cuculis a mai spus că a formulat plângere la procurorul ierarhic și că familia victimei "are în vedere să ceară daune record pentru pierderea rudei lor în asemenea condiții îngrozitoare".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un bărbat a murit înecat în fosa septică din curtea unei primării. Familia cere daune record