Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova a fost omorât în bătaie, în propria casă, de un musafir

Scene şocante s-au desfăşurat într-o casă din Republica Moldova. Un bărbat în vârstă de 41 de ani fost ucis în bătaie de un prieten care venise în vizită.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 16:51

Cei doi bărbaţi băuseră înainte
Cei doi bărbaţi băuseră înainte - Shutterstock - foto ilustrativ

Tragedia a avut loc sâmbătă, în raionul Cimişlia, potrivit Publika.md. Anchetatorii spun că agresorul, în vârstă de 40 de ani venise în vizită în casa victimei. Cei doi ar fi consumat băuturi alcoolice, iar la un momentdat între cei doi ar fi pornit o ceartă. Enervat la culme, musafirul a început să îl ia la bătaie pe cel care îl primise la el acasă, lovindu-l în mod repetat cu mâinile şi picioarele. Imediat după ce şi-a dat seama de gravitatea faptei, agresorul a fugit de la locul tragediei.

Din nefericire, victima nu a rezistat loviturilor, iar medicii de pe ambulanţă sosiţi la el acasă nu au putut decât să declare decesul acestuia. La scurt timp, vinovatul a fost identificat şi reţinut de oamenii legii. Pe numele lui a fost deschis dosar penal, poliţiştii urmând să ancheteze şi să afle cu exactitate circumstanţele producerii crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 41 de ani din Republica Moldova a fost omorât în bătaie, în propria casă, de un musafir