Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto "Drum lin spre ceruri, prințesa lui tata". Ioana-Vanesa, studenta din Iaşi ucisă alături de iubitul său, plânsă de cei dragi

Sunt lacrimi de tristeţe şi durere în familiile studenţilor ucişi cu bestialitate şi incendiaţi într-o vilă din Iaşi. Mesajele emoţionante au împânzit reţelele de socializare.

de Monica Palade

la 12.12.2021 , 16:37

Ioana Vanesa B., 23 ani, şi Youssef A., 25 ani, doi studenţi la UMF Iaşi, au avut parte de un sfârşit cutremurător în vila pe care o închiriaseră şi unde se mutaseră de doar câteva săptămâni. Pe trupurule lor anchetatorii au găsit urme de zeci de lovituri de cuţit. Tinerii fuseseră înjunghiaţi în zona gâtului, spate şi mâini, după care trupurile lor au fost incendiate.

Cine sunt cei doi studenţi

Youssef A. se mutase în România, după ce a studiat în Bruxelles, unde se afla fămilia lui şi unde trebuia să ajungă vineri împreună cu iubita sa, Ioana Vanesa B. Cei doi aveau o relaţie extrem de serioasă şi de viitor. Tânărul a fost văzut ultima oară în viață miercuri seara. O vecină din acel complex rezidențial a văzut atunci curtea plină de tineri beți care fumau narghilea, scrie Ziarul de Iaşi. Prietenii studentului spun că acesta era un tip liniștit și că îi plăcea să conducă motocicleta.

Articolul continuă după reclamă

De cealaltă parte, Ioana Vanesa B. era din comuna ieşeană Miroslava. Fata a absolvit Liceul Teoretic „Miron Costin” din Iaşi şi urma facultatea de Medicină. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului.

Pe acelaşi subiect

"Drum lin spre ceruri, prinţesa lui tata”

Familia tinerei au scris mesaje emoţionante pe pagina de Facebook. Printre aceştia şi tatăl Ioanei. "Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa..Te voi purta mereu în sufletul meu.. Prințesa lui tata", a scris acesta.

"Drum lin spre ceruri Ioana-Vanesa nepotica si printesica mea buna si frumoasa. Nu te voi uita niciodata!”, "SUFLETUL MEU FRUMOS , , FRUMOASA LUI MATUSA , INCA NU CRED VANESA , , NU POT SA CRED !!! DUMNEZEU SA TE ODIHNEASCA IN PACE !!!!", sunt doar câteva din mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » "Drum lin spre ceruri, prințesa lui tata". Ioana-Vanesa, studenta din Iaşi ucisă alături de iubitul său, plânsă de cei dragi