Antena Meniu Search
x

Foto Execuţie în stil mafiot: Amanda, o tânără de 21 de ani, a fost forțată să-și sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, în Brazilia

O femeie din Brazilia a fost forțată să-și săpe propriul mormânt înainte de a fi împușcată și îngropată pe o plajă din sudul Braziliei, a spus poliția.

de Redactia Observator

la 09.12.2021, 12:52

Amanda, o tânără de 21 de ani, a fost forțată să-și sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă
Amanda, o tânără de 21 de ani, a fost forțată să-și sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă - Facebook; Policia Civil de Santa Catarina

Amanda Albach, în vârstă de 21 de ani, a fost găsită în South Beach, vinerea trecută, la aproape trei săptămâni după ce a fost dată dispărută de familia ei. Presupusul ucigaș, care se număra printre cele trei persoane reținute joia trecută, a condus Poliția Civilă Santa Catarina la locul secret, după ce a mărturisit crima.

Suspectul, al cărui nume nu a fost făcut public, le-a spus anchetatorilor că a executat-o pe Albach pentru că se temea că ea l-ar fi putut băga în necazuri, după ce i-a făcut o fotografie cu pistolul, potrivit publicației braziliene G1: ''Motivația va fi determinată cu tot cu context, dar în primul rând unul dintre (suspecții) anchetați s-a simțit inconfortabil pentru că Amanda ar fi povestit despre implicarea sa în traficul de droguri și i-ar fi fotografiat pistolul'', a spus șeful poliției, Bruno Fernandes. ''Nu i-a plăcut situația și a ales să-i ia viața''.

Tânăra era mama unei fetiţe de doi ani

Albach, mamă a unei fetițe de doi ani, a participat la ziua de naștere a unei prietene, la casa ei din Santa Catarina, pe 14 noiembrie. În cursul serii, fratele prietenului ei, suspectul, s-ar fi înfuriat după ce a văzut-o făcând o fotografie cu pistolul său. Trăgătorul a făcut-o pe Albach să-și sape propriul mormânt înainte de a o împușca de două ori și a acoperi corpul cu nisip.

Înainte de moartea ei, în jurul orei 20:15, ora locală, Albach i-a trimis nepoatei un mesaj vocal prin WhatsApp pentru a anunța că se va întoarce a doua zi la reședința ei din Curitiba. Familia a devenit suspicioasă, după ce a auzit vântul pe fundal și în cele din urmă a contactat poliția pe 19 noiembrie pentru a depune un raport de persoană dispărută.

Un tribunal din Santa Catarina i-a eliberat pe ceilalți doi suspecți după ce anchetatorii au stabilit că prietenul lui Albach și iubitul femeii nu au fost implicați în crimă. Poliția Civilă are la dispoziție 30 de zile pentru a-și finaliza ancheta și pentru a acuza oficial suspectul, care rămâne până atunci în închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Execuţie în stil mafiot: Amanda, o tânără de 21 de ani, a fost forțată să-și sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă, în Brazilia