Antena Meniu Search
x

Video Un bărbat din Gorj, eliberat recent după 23 de ani, şi-a sechestrat tatăl după ce s-a înarmat cu o bardă şi o secure. Omul s-a năpustit şi asupra oamenilor legii

Incident grav într-o localitate din Gorj. Un bărbat, recent eliberat din închisoare după 23 de ani de detenție, a aruncat cu o bardă într-un agent şi a distrus o maşină a poliţiei. Poliţiştii fuseseră chemaţi de rudele bărbatului pentru a-l salva pe tatăl acestuia, sechestrat de individ în casă. Numai că, în loc să se calmeze, când a văzut poliția la poartă, bărbatul s-a năpustit asupra oamenilor legii.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 10:24

Vezi și

Agresorul locuia împreună cu mama şi cu tatăl său, ultimul, în vârstă de 88 de ani, imobilizat la pat. Nu se ştie de ce, ieri, bărbatul de 49 de ani s-a înarmat cu o bardă şi o secure şi s-a încuiat în casă cu tatăl său. Alertaţi de rude, trei agenţi au sosit la faţa locului. 

''Au intrat polițiștii să vorbească cu el şi a fost recalcitrant. A aruncat cu barda din cameră prin geam în polițist. 

Prin geam a aruncat?

Da, da.'' 

Pe acelaşi subiect

Nervos, bărbatul i-a atacat şi pe oamenii legii

Barda l-a lovit pe poliţist direct în umărul mâinii cu care ţinea arma, pistolul zburându-i din palmă. Individul s-a năspustit apoi cu toporul asupra maşinii de poliţie. 

''Cu antecedente penale. 

Ce-a făcut?

Un omor. Acum 24 de ani, condamnat. A venit. Şi acum făcu ce făcu. O femeie de 60 de ani. A violat-o, a maltratat victima şi apoi a omorât-o.''

''La început nu făcea, dar mai băga muzică seara și cânta el bisericește. Cânta probabil cum făcea și în pușcărie.''

Bărbatul este cunoscut de autorităţi cu probleme psihice.

Daniel Dobrescu, primar Ciuperceni: I-am făcut anchetă socială. Primea ajutor social, dar nu era apt de muncă. Am înţeles că a avut şi ceva probleme psihice.

Polițiștii l-au reținut pe individ, acesta urmând să fie supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Gorj, eliberat recent după 23 de ani, şi-a sechestrat tatăl după ce s-a înarmat cu o bardă şi o secure. Omul s-a năpustit şi asupra oamenilor legii