Antena Meniu Search
x

Dublă crimă în Satu Mare. Soț și soție, uciși fără milă în miez de noapte. Un recidivist a intrat peste ei în casă și i-a omorât

O dublă crimă a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în Satu Mare, în localitatea Târșolț. Un bărbat de 88 de ani și soția lui, de 76 de ani, au fost omorâți în casa lor, trupurile neînsuflețite ale celor doi fiind descoperite de un vecin, vineri dimineață.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.06.2021, 12:44

Dublă crimă în Satu Mare. Soț și soție, uciși fără milă în miez de noapte. Un recidivist a intrat peste ei în casă și i-a omorât - Observator / Imagine ilustrativă

Primele date arată că un individ din Târșolț a pătruns în locuința celor doi soți și i-a omorât. Se pare că, înainte de a comite grozăvia, bărbatul ar fi violat-o pe biata femeie. Individul a dat buzna peste cei doi soți în noaptea de joi spre vineri. 

"La data de 18 iunie a.c.,  Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare a fost sesizat prin apelul de urgenta 112, despre faptul că în localitatea Târșolț, au fost găsite, în locuința unde domiciliau, două persoane decedate. Este vorba despre un bărbat de 88 de ani și soția acestuia, de 76 de ani. La fața locului, s-a deplasat o echipă formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, medic legist, polițiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au constatat faptul că aspectele semnalate se confirmă", a transmis IPJ Satu Mare într-un comunicat.

În urma verificărilor, polițiștii au reținut un bărbat de 42 de ani, care urmează să fie prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare. 

Suspectul reținut este recidivist

Jurnaliștii de la presasm.ro scriu că bărbatul reținut de polițiști în dubla crimă de la Târșolț este recidivist. El ar fi fost văzut ultima dată la un bar de pe raza localității, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 00.00, în stare de ebrietate. De aici se presupune că s-a dus la casa victimelor, l-ar fi ucis pe bărbatul în vârstă de 88 de ani, ar fi violat-o pe femeia de 76 de ani, după care a ucis-o și pe aceasta.

Potrivit jurnaliștilor sătmăreni, presupusul criminal a mai fost condamnat pentru infracțiunea de viol și a stat după gratii în urmă cu câțiva ani. De asemenea, individul ar mai fi suspectat într-un caz de viol petrecut în urmă cu o lună, victima fiind o femeie de 70 de ani, cu care este rudă prin alianță.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dublă crimă în Satu Mare. Soț și soție, uciși fără milă în miez de noapte. Un recidivist a intrat peste ei în casă și i-a omorât