Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Olt, oprit în timp ce încerca să-și pună capăt zilelor în direct, pe internet. Un polițist l-a salvat în ultima clipă

Un bărbat în vârstă de 50 de ani din Olt a încearcat să se sinucidă într-un live, pe o rețea de socializare. Polițiștii au fost alertați imediat, iar o patrulă s-a deplasat rapid la fața locului. Din fericire, individul nu apucase să își ia viața. Un agent de poliție a intrat în casa lui și l-a oprit, cu sprijinul a doi cetățeni.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 21:12

silueta de bărbat
Un bărbat din Olt, oprit în timp ce încerca să-și pună capăt zilelor în direct, pe internet. Un polițist l-a salvat în ultima clipă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare în care un bărbat a încercat să se sinucidă, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 01 decembrie a.c., la ora 18:17, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat, din comuna Nicolae Titulescu, încearcă să se sinucidă prin spânzurare, în direct, pe o rețea de socializare.

Imediat, la fața locului, s-a deplasat o patrulă de poliție din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Perieți, care au identificat locuința bărbatului, iar agent șef principal Comănac Daniel a escaladat gardul și a pătruns în încăperea unde bărbatul, în vârstă de 50 de ani, ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Cu sprijinul a doi cetățeni, care au sărit în ajutor, acesta a reușit să-l salveze", a transmis IPJ Olt.

Bărbatul din Olt care a încercat să se sinucidă live, dus la Psihiatrie

Pe acelaşi subiect

"Ulterior a sosit și echipajul de ambulanță, care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării de îngrijiri medicale, precum și pentru internarea la Secția de Psihiatrie.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru a se stabili cauzele care au dus la acest eveniment.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Olt felicită intervenția colegilor noștrii,  Agent șef de poliție Comănac Daniel - șeful Postului de Poliție Nicolae Titulescu și Agent șef Iacob Alin - ajutor șef post al Postului de Poliție Șerbănești, care au dat dovadă de promptitudine și profesionalism pentru salvarea unei vieți omenești", au precizat reprezentanții Poliției din Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat din Olt, oprit în timp ce încerca să-și pună capăt zilelor în direct, pe internet. Un polițist l-a salvat în ultima clipă