Antena Meniu Search
x

Video Tânăra de 25 de ani, medic rezident, găsită moartă într-o garsonieră din Cluj, s-ar fi sinucis cu un cocktail de medicamente

Caz cutremurător în Cluj-Napoca. O tânără în vârstă de 25 de ani, medic rezident, a fost găsită decedată în garsoniera pe care o închiriase de doar câteva zile. Cel care a sunat la poliţie a fost chiar fratele ei, care s-a îngrijorat după ce femeia nu i-a mai răspuns la telefon. Lângă corpul ei, poliţiştii au găsit şi un cocktail de medicamente, iar prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2021, 08:50

Vezi și

După ce sora sa nu i-a mai dat niciun semn în ultimele zile şi nici n-a răspuns la telefon, tânărul s-a dus să vadă ce se întâmplă cu ea. A găsit uşa încuiată, aşa că l-a sunat pe proprietarul garsonierei în care locuia femeia. Când au intrat în garsonieră, tânăra zăcea întinsă pe jos, fără semne vitale. 

Reporter: De cât timp locuia aici?

Proprietar: Două zile.. Ştiam că e medic rezident.

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat s-o resusciteze, dar în zadar

Pe acelaşi subiect

Lângă trupul acesteia anchetatorii au găsit un cocktail de medicamente, pe care tânăra şi l-ar fi injectat. Criminaliştii au mers în apartamentul tinerei pentru a ridica probe. Aceştia au căutat chiar şi cel mai mic indiciu, care îi poate ajuta la elucidarea cazului.  

Alexandra Luca, IPJ Cluj: Trupul neînsufleţit al tinerei a fost transportat la IML, în vederea efectuării necropsiei. Toate circumstanţele care au condus la nefericitul eveniment, urmează a fi cercetate şi stabilite, în cadrul unui dosar penal, de ucidere din culpă. 

Femeia de 25 de ani abia terminase medicina şi lucra ca medic rezident în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Cluj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Tânăra de 25 de ani, medic rezident, găsită moartă într-o garsonieră din Cluj, s-ar fi sinucis cu un cocktail de medicamente