Antena Meniu Search
x

Mărturia CUTREMURĂTOARE a românului rupt cu bătaia în Anglia, care nu ştia cum ajunsese acolo: "Nici nu cred că sunt în viaţă acum!"

Vasluianul care a stat două săptămâni în comă, la Londra, a revenit în ţară! Bărbatul susţine că povestea lui nu seamănă deloc cu ce au prezentat jurnaliştii.

Vezi și

Vasluianul care a stat două săptămâni în comă, la Londra, a revenit în ţară! Bărbatul susţine că povestea lui nu seamănă deloc cu ce au prezentat jurnaliştii din Marea Britanie, care au încercat să-i prezinte cazul într-un mod tendenţios.

"Am fost negru, negru, ca dat cu vopsea." Şi la un pas de moarte. Mihai Danciu s-a trezit din comă într-un spital din Londra. Cum a ajuns în acea stare, însă, nu-şi mai aminteşte exact. A trăit o zi de coşmar. "M-au bătut, mi-au pus căluş în gură, cu un fular. M-au legat de picioare, de mâni, m-au bătut de la 10 ziua la 12 noaptea." 

Scene de violenţă greu de imaginat şi mai ales de suportat: "Îmi turnau whiskey în gură şi mă spălau cu vin si cu apă. Au vrut să mă arunce în hazna la scurgere acolo. Am sărit gardul la vecini şi ştiu că am ajuns la spital. Eram vânăt tot. Pe la mâini, pe aici, şi pe coaste, şi pe spate."

Nu ştie cine l-a bătut şi nici prin ce minune a scăpat teafăr: "Prima dată, patronul se dăduse doctor, că-i doctor. Umbla într-un halat alb, dar nu  era doctor, era mafiotul mafioţilor. Un clan din ăsta, aveau şi fetiţe, aveau şi fustiţe. A venit unul şi mi-a dat un pumn în ochi, în ochiul drept, după aia au început cu picioarele, cu bocancii."

Pe acelaşi subiect

Mihai a mai lucrat şi în Italia. Dar nu s-a gândit niciodată că poate să fie o victimă, ca-n filme: "A fost ceva care... nici n-am crezut şi nu voi crede că păţeşte cineva în viaţa asta. Nici nu cred că sunt în viaţă acum."

Mioara, iubita lui, plânge şi acum, deşi l-a văzut din nou acasă. S-a rugat cu cerul şi cu pământul de el să nu plece: "Banii, că a vrut bani. Bani s-a făcut. Eu n-am vrut să-l las să plece. Îi trebuie să facă avere. Că toţi au tablă pe casă şi el nu are, plec la muncă."

Din cauza banilor a trecut prin tot calvarul: "Ei aveau nevoie de prostime, nu de... El îmi spune că-mi dă 600 de lire, zic bine, de Crăciun stau şi eu 2 săptămâni vin şi eu cu 50 de milioane acasă. Când ajung acolo, s-a schimbat foaia. Primul salariu rămâne în casă. Păi şi eu ce fac? Am dat să plec. M-a prins."

Astăzi poliţiştii i-au luat declaraţie lui Mihai Danciu şi omul speră acum să se ia vreo măsură pentru tot ce a pătimit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mărturia CUTREMURĂTOARE a românului rupt cu bătaia în Anglia, care nu ştia cum ajunsese acolo: "Nici nu cred că sunt în viaţă acum!"